Poznati par odlučio - Aleks Rodrigez i Dženifer Lopez postaju roditelji!

Autor:

01.09.2020 14:31

Foto:

Foto:



Poznata pevačica Dženifer Lopez i njen suprug Aleks Rodrigez ovog leta bili su tema brojnih medija, koji su željno isčekivali njihovo venčanje.

Međutim pandemija korona virusa i dalje traje, te su svečanost odložili za neka lepša vremena. Dženifer se povodom odlaganja venčanja obratila javnosti putem digitalnog intrevjua.

Dženifer Lopez i poljupci na travi (foto)

Ipak ako je verovati navodima magazina 'New Idea', njima su lepša vremena odmah iza ugla. Par navodno ne može da sakrije oduševljenje povodom proširenja porodice, Dženifer i Aleks spremni su da usvoje dečaka i devojčicu!

Magazin tvrdi da par ima plan 'tajnog usvajanja'. Kako nisu mogli da se dogovore oko pola deteta, odlučili su da će usvojiti i dečaka i devojčicu.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez: Romantika u teretani (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on Jun 30, 2020 at 9:51am PDT

- Dženifer želi devojčicu, a Aleks dečaka. jednostavno je. Isprva ni ona ni on nisu hteli da odustanu od svojih želja pa su u jednom trenutku stopirali plan. Konačno, odluku su doneli zajedno, dogovorivši se da usvoje i dečaka i devojčicu. Mala kriza povodom usvajanja stvarno ih je zbližila - ispričao je izvor blizak poznatom paru.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez: Seksi “tezga” budućih mladenaca (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 30, 2020 at 6:45am PDT

Podsetimo par se nakon dve godine zabavljanja odlučio na korak dalje, te su se oni verili u Martu 2019. godine. Od tada Dženifer i Aleks putem Instagrama podelili su pregršt lepih uspomena, jedno drugom su neizmerna podrška u svemu što rade, a sreća na njihovim licima vidljiva je na svakoj zajedničkoj fotografiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Nov 15, 2019 at 3:01pm PST

Osveta ljubomornog bivšeg ili istina: Aleks Rodrigez vara Dženifer Lopez?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 4, 2019 at 6:42pm PDT