Neprestana potraga za srećom - Glumica Sijena Miler ponovo iznenadila javnost!

Autor: Vanja Vladičić

02.09.2020 10:46

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramSijena Miler i Lukas Zviner zvanično su stavili tačku na romansu prenose strani mediji

Poslednjih dana strani mediji izveštavali su da se mladi par, koji je nedavno objavio veridbu ipak odlučio da prekine svoju romansu. Nepoznati izvor tvrdi da je Sijena inicirala kraj veze sa devet godina mlađim Lukasom, iako ništa nije upućivalo na takav razvoj događaja.

Sijena i Lukas nisu delili stvari iz privatnog života sa javnošću, šta više, vrlo retko su se oglašavali povodom svoje romanse. 'Page Six' navodi da je mladi par dugo razmatrao veridbu, a kada su se konačno odlučili da naprave iskorak u svojoj vezi, Sijena se predomislila i prekinula odnos sa mladim Lukasom.

Sijena Miler u kampanji za jesen/zimu 2019: Novo zaštitno lice Jimmy Choo obuće (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marie Claire Russia (@marieclairerussia) on Sep 1, 2020 at 1:28pm PDT

Još uvek ne možemo ni da naslutimo koji su razlozi ovakvog razvoja događaja, Zviner i Milerova su naizgled imali zdrav odnos, poznato je da su i pre veridbe imali sitne nesuglasice koje su vrlo lako rešavali, ali kako kaže neimenovani izvor sada će ipak krenuti različitim putevima.

Koliko god ovaj razvoj događaja bio težak za Sijenu koja već treći put nailazi na neprelaznu prepreku u svom ljubavnom životu ljudi bliski glumici ističu da će se ona izdići iz ove situacije i da će biti jača nego ikada, jer je zaista neverovatna žena.

Sijena Miler: Brižna mama u šetnji Njujorkom (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Life & History (@invsout) on Aug 27, 2020 at 11:55am PDT

Podsetimo, prva veridba koja je ujedno i obeležila ljubavni život poznate glumice bila je najturboletnija. Sijena i glumac Džud Lau bili su vereni nekoliko godina, a za to vreme nebrojeno puta svađali su se i mirili, uglavnom zbog preljuba sa glumčeve strane. Iz ljubavi sa Tomom Sturidžem što joj je ujedno druga veridba po redu, Sijena ima ćerkicu Marlou, a iako su se razišli 2015. godine, glumica je sa Tomom ostala u dobrim odnosima.

Izgleda da se popularna izreka 'treća sreća' u Sijeninom ljubavnom životu ispostavila kao netačna, pa će glumica ljubav, sreću i spokoj ipak morati da potraži na nekom drugom mestu.