Nesvakidašnji Holivudski brak - Sara Mišel i Fredi Princ slave 18 godina ljubavi!

Autor:

03.09.2020 14:45

Foto:

Foto:



Sara i Fredi upoznali su se na setu filma 'I know what you did last summer' i tada su postali jako dobri prijatleji. Međutim prva iskra desila se zahvaljujući prijateljici koja je zakasnila na let i propustila večeru sa njima.

Glumci Sara Mišel Geler i Fredi Princ Junior jedan su od najdugovečnijih parova u svetu šou biznisa. Postalo je normalno da se ljudi koji se kreću u tim krugovima brzo spetljaju, venčaju i još brže rastanu, zato nas ljubav koja potraje 15 i više godina uvek pozetivno iznenadi.

Kralj neuspelih brakova – Boris Novković razvodi se po četvrti put?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on Sep 1, 2019 at 9:41am PDT

Poznati par proslavio je 18 godina braka, a Sara je povodom toga objavila fotografiju sa njihovog venčanja.

- Moj si najdraži mužić, srećna ti godišnjica - kratko i slatko je poručila glumica svom suprugu kog je prvi put upoznala davne 1977. godine na snimanju trilera 'I know what you did last summer'. Kako Sara tada nije imala vozačku dozvolu, a film se snimao u Južnoj Karolini, Fredi je uskočio i vozio je gde god je trebalo, a tokom tih vožnji prilično dobro su se upoznali.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavili 9. godišnjicu braka, ali na način koji će vas oduševiti!

 

View this post on Instagram

 

You... are my favorite husband #happyanniversary

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on Sep 1, 2020 at 10:14am PDT

- Razgovarali smo o životu i shvatili da imamo različite poglede na razne stvari. Ona je rođena i odrasla u Nju Jorku, ja u Los Anđelesu, pa smo potpuno drugačije odrasli - rekao je Fredi jednom prilikom.

Ipak, ljubav je bila jača od svih razlika, a ono što ih je dodatno povezalo bila je upravo hrana. Sara je naime često zvala Fredija na roštilj s njenom porodicom, a on je oduševljeno dolazio. Oni su se venčali 01. septembra 2002. godinem te su dobili dvoje dece, ćerku Šarlot Grejs i sina Rokija Džejmsa.

Za sve je kriva prijatlejica

Ranije ove godine proslavili su čak i godišnjicu prvog sastanka - pre 20 godina moj tada dobri prijatlej Fredi i ja smo trebali da večeramo sa zajedničkom prijatlejicom koja je živela van grada. Ona je zakasnila na let, a mi smo ipak odlučili da se nađemo. Sada 20 godina kasnije i 17 u braku, s dvoje dece, još uvek idemo u taj restoran. Tako da, prijateljice, hvala ti što se nisi pojavila! - napisala je šaljivo Sara.

Samanta Luis Tejlor i Aron Džonson: 23 godine razlike i 10 godina savršenog braka! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on Jan 31, 2020 at 9:26am PST

Nakon te večere Fredija nisu zanimale druge devojke, kao što je i naglasio u jednom intervju:

- Nisam izlazio s drugima niti mi je to padalo na pamet. Jednog dana tačno sam znao da ću je zaprositi i da ćemo se venčati. Srećom, isto je i ona razmišljala i moji instikti me nisu prevarili. Zajedno smo jer se sviđamo jedno drugome, jer zasmejavamo jedno drugog - rekao je zaljubljeni Fredi.