Anđelina Džoli zavodi još jednog zauzetog muškarca? (video)

Autor: Vanja Vladičić

05.09.2020 14:25

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramKako navode strani mediji hemija među njima je neverovatna i traje već mesecima!

Austalijski glumac, 37-godišnji Kris Hemsvort već godinama je miljenik ženske publike koji prodorno plavim očima i atletskom građom ostavlja bez daha gde god se pojavi, a čini se kako je proslavljena glumica Anđelina Džoli takođe pala na egzotičan šarm australijskog glumca.

Anđelina je inače osam godina starija, a strani mediji izveštavaju da su se upoznali na jednom panelu, međusobna hemija je bila očigledna već posle nekoliko minuta.

Slavna glumica nikad mršavija – Anđelina Džoli odbija da jede! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @chrishemsworth_turkmen on Dec 6, 2019 at 6:25am PST

- Poznato je da Anđelina voli zauzete muškarce te je poznata po otimanju tuđih supruga pa je tako oko bacila i na Krisa. Već neko vreme traži izgovor kako bi se videli, što je shvatila i Krisova supruga, 44-godišnja Elsa Pataki koja je veoma uznemirena i zabrinuta da bi suprug mogao da je ostavi. I Kris je rekao kako Anđelina ima neverovatan šarm te da bi voleo da je malo bolje upozna. Isto tako rekao je i da je njegova supruga najvažnija žena u njegovom životu. Zapravo, Anđelina kod njega nema šanse - rekao je izvor blizak glumcu i zaključio kako su šanse da Anđelina zavede Krisa veoma male.

Anđelini ovo nije prvi put da cilja zauzete muškarce.

Anđelina je uspela da zavede poznatog holivudskog šmekera Bred Pita, koji iako je u tom momentu bio u braku sa Dženifer Aniston, glumac nije oklevao, a strasti su ga ipak nadjačale.

Činjenica da su Bred i Anđelina objavili vesti o njenoj trudnoći nekoliko dana nakon zvaničnog rastanka od Dženifer govori tome u prilog. Ipak poznati glumac nikad se nije pokajao zbog te odluke, šta više jednom prilikom izjavio je da bolju majku za svoju decu od Anđeline nije mogao da pronađe - najmudrija stvar koju sam mogao da uradim u životu je što sam za majku svoje dece izabrao Anđelinu, jer je sjajna majka - zaključio je Bred.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ange.linajolieclub on Aug 31, 2020 at 4:22pm PDT