Da li se Bred Pit predomislio - uhvaćen ispred kuće Anđeline Džoli?

Autor:

07.09.2020 15:54

Foto:

Foto:



Holivudski glumac snimljen je kako dolazi ispred kuće svoje bivše žene Anđeline Džoli sa kojom je proveo nekoliko sati.

Nova devojka Bred Pita glavna je vest proteklih dana. I dok svi bruje o 29-godina mlađoj nemačkoj lepotici Nikol Potularski slavni holivudski šarmer snimljen je ispred kuće svoje bivše supruge Anđeline Džoli u kojoj je proveo nekoliko sati, a razlog za to su navodno deca koju ima sa Anđelinom.

Bred Pit u ljubavi sa 29 godina mlađom manekenkom?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by bradangelina_love (@bradangelina_love) on Jan 9, 2020 at 4:13am PST

Bivši supružnici još uvek nisu službeno okončali brakorazvodnu parnicu, ali uprkos razvodu i dalje se zajedno staraju o svojoj deci. bivši par ima petoro dece dva dečaka Paksa i Noksa, te tri ćerke Šiloh, Vivijen i Zaharu. Oni imaju još jednog sina, koji ne razgovara sa Bredom od kada je Bred Pit fizički nasrnuo na njega.

I Bradova nova izabranica još uvek je u braku, a ta činjenica očito ne smeta slavnom glumcu. Naime Nikol je udata za 68-godišnjeg Rolanda Marjea s kojim ima sedmogodišnjeg sina Emilia.

Andrija Kuzmanović: Ako jedan Bred Pit ne kuka što nema posla, neću ni ja! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole_Poturalski (@nicole_poturalski) on Aug 29, 2020 at 8:00am PDT

- Bred Pit je Nikol upoznao prošle godine u restoranu Borčard koji je u vlasništvu njenog supruga Rolanda. Glumac u taj restoran dolazi već godina, a Rolanda već odavno poznaje. Nikol mu je dala svoj broj telefona čim su se upoznali i tu su se pojavile prve varnice između njih - objasnila je Nikolinina prijateljica medijima o početku njihove veze.

Da ih veže nešto više od prijateljstva dalo se naslutiti još početkom leta kada su viđeni zajedno na francuskom aerodromu. Zajedno su proveli nedelju dana tokom kojih su svratili i u glumčev dvorac na jugu Francuske koji je kupio sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli 2011. godine.