Mišel Obama iskreno o svom braku: Baraka sam htela da gurnem kroz prozor!

Autor: Vanja Vladičić

09.09.2020 18:03

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramBivša prva dama Amerike otvoreno je pričala na temu svog braka u svom podkastu.

Mišel je otkrila da braku treba pristupiti kao selekciji košarkaškog tima. Svoju dušu otvorila je poznatom voditlju i komičaru Konanu Obrajanu, ispričavši neke detalje iz braka sa bivšim predsednikom Amerike Barakom Obamom, piše Gardijan.

- Morate znati da će biti vremena, pa i dugih perioda kada se nećete međusobno podnositi - rekla je Mišel i nastavila:

- Bilo je trenutaka kada sam htela da gurnem Baraka kroz prozor. I kažem to zato što morate znati da ce tu biti dosta jakih emocija. Ali to ne znači d atreba odustati. Loši periodi mogu potrajati i godinu dana.

Mišel i Barak Obama: Zašto bivši američki predsednik nije zadovoljan svojim izgledom 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on May 10, 2020 at 8:04am PDT

Ona kaže kako se danas parovi, posebno oni s malom decom, bore s iscrpljenošću, stresom i podelom obaveza, te olako odustaju od svojih veza.

Baš zbog toga što se ne govori dovoljno o teškim vremenima u braku, mladi parovi raskidaju čim se suoče sa prvim izazovom ili poteškoćom, misleći da ne mogu da ih prebrode.

- Ono što želim da kažem jeste da ako takve stvari rasturaju brakove, onda je moj i Barakov brak malo razbijen pa malo nije. Ipak mi imamo jak brak, da sam tada odustala i otišla u teškim trenucima, onda bih propustila svu lepotu koja je takođe prisutna - otkriva Mišel.

Da se zna ko je zvezda: Mišel i Barak Obama ukrali šou Bijonse i Džej Ziju (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barack Obama (@barackobama) on Apr 12, 2020 at 7:40am PDT

Nakon problema sa sterilitetom bila je spremna za svoju decu.

Mišel i Obama imaju dve ćerke, Sašu i Malija En, a supruga bivšeg predsednika Amerike otkrila je da deca menjaju dinamiku braka upotpunosti.

- Ne bih svoje ćerke menjala ni za šta, ali deca nekad mogu potpuno da poremete brak. Morala sam stalno da budem prisutna, a moj muž je vodio svoj život. I onda dolazi do zanemarivanja pa se zapitaš šta se dogodilo s našom bračnom zajednicom, šta se dogodilo s mojim najboljim prijateljem?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on Sep 6, 2020 at 10:00am PDT

Ona je zaključila da je za uspešan brak potrebno da oba partera teže uspehu, da budu snažni i sposobni.

Podsetimo, Mišel i Barak Obama upoznali su se davne 1989. godine, a u oktobru će proslaviti 28. godišnjicu skladnog i uspešnog braka.