Bivša prijateljica Kejt Midlton otkrila strogo čuvanu tajnu - Šta će kraljica reći na ovo?

Autor:

15.09.2020 11:45

Foto:

Foto:



Iako danas većina javnosti brak Kejt Midlton i princa Vilijama smatra bajkovitim, veza im nije uvek bila takva.

Pre devet godina 29. aprila vojvode od Kembridža svoju vezu su krunisali brakom, a njihovo venčanje bilo je pravi spektakl za ceo svet. Milioni ljudi su pratili njihovo venčanje preko malih ekrana, a hiljade njih se okupilo na ulicama Londona kako bi prisustvovalo glamuroznom veselju. Ni jedno venčanje do tada nije izazvalo toliko medijsku pažnju te interes javnosti.

Međutim, njihova ljubavna priča prošla je kroz niz turbulentnih razdoblja. Prekidali su i mirile se nekoliko puta. Šta više nakon njihovog prekida 2007. godine šuškalo se o tome da je problem bio u Vilijamovoj navodnoj ljubomori, pirčalo se i da Vilijam Kejt 'drži na kratkom povodcu' te se zabrinjavajuće loše odnosi prema njoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal) on Aug 16, 2020 at 4:13am PDT

Mnogo detalja isplivalo je o njihovom odnosu, a bivša prijateljica 38-godišnje Kejt otkrila je kako se ona odlično nosila sa svim tim problemima, te da joj to nije predstavljalo nikakav preterani stres. Isto tako otkrila je šta odnosno ko joj je zapravo zadavao najveće muke. - Kada se pripremala da upozna kraljicu Elizabetu, bila je pod strašnim stresom. Celu noć je imala tremu nije mogla da spava, a pre samog susreta dva puta je povraćala. - govori njena bivša prijateljica za britanske medije i nastavlja:

Neočekivan povod za novi sukob Megan Markl i Kejt Midlton?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Apr 21, 2020 at 1:00am PDT

- Kada se pripremala za susret s Elizabet, učila je kako da se ponaša u blizini krlajice, morala je i da nauči koje reči sme a koje ne sme da izgovara. Kako se ponašati za ručkom i kako se uopšte obraćati kraljici. Bila je pod izuzetnim stresom, no to nije htela da otkrije čak ni svom suprugu. Pravila se da je sve u redu i da ona to može, a zapravo je plakala i imala napade panike pre nego što je prvi put sela za sto kraljevske porodice. Nedeljama unapred birala je odeću te frizuru koju će poneti za tu priliku. - zaključila je njena prijateljica.

Navodno je Kejt i pre samog susreta popila dve tablete za smirenje, a kada se upoznavanje završilo, prijateljicama se pohvalila kako je krlajica iza zatvorenih vrata opuštena i zabavna osoba.

Neverovatna lepota iz svakog ugla – otkrivena tajna Kejt Midlton!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Apr 29, 2020 at 1:05am PDT