Čudesan obrt - Dženifer Aniston i Bred Pit ponovo zajedno?

Autor:

15.09.2020 20:15

Foto:

Foto:



Dženifer Aniston i Bred Bit mogli bi ponovo da se nađu zajedno kraj malih ekrana na humanitarnom događaju koji će ove godine biti u vidu video razgovora.

Uprsko tome što je bezbroj obožavalaca navijalo da Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo otpočnu emotivnu vezu, to ipak neće biti slučaj. Oskarovac koji se razveo od glumice Anđeline Džoli otpočeo je ljubavnu romansu s 29 godina mlađom Nikol Poturalski koju deli s njeni suprugom s kojim je ona u otvorenom braku. Međutim strani mediji stidljivo najavlju da su te vesti dotukle 51-godišnju zvezdu popularne serije 'Prijatelji', ipak izgleda da njoj to i nije tako teško palo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jen_brad (@bradandjennifer_) on Oct 17, 2016 at 10:05am PDT

Naime, Metro piše kako će ona i 56-godišnji Bred ponovo raditi zajedno, te će se pojaviti ponovo zajedno pred kamerama po prvi put još od 2000. godine, kada su se venčali a kada je Bred gostovao uz svoju tadašnju suprugu u posebnoj epizodi serije 'Prijatelja' na Dan Zahvalnosti.

Dženifer i Bred će ove nedelje učestvovati u online humanitarnoj akciji na kojoj će za učenike srednje škole u Ridžmontu čitati uloge iz poznate komedije iz 80-ih 'Fast Times', a u tome će im se pridružiti i niz najvećih glumaca Holivuda poput Morgana Frimana, Metju Mekonahi, Šia Labeuf, Šon Pen i Džulija Roberts te voditeljka Džimija Kimela, pevač Džon Ledžend..

Neutešna Dženifer Aniston – Bred Pit je ponovo iskoristio?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jen_brad (@bradandjennifer_) on Oct 14, 2016 at 11:59am PDT

Biće to prvi put da su bivši supružnici zajedno pred kamerama nakon 20 godina, ako ne računamo njihov kratak ali sladak susret ranije ove godine na bekstejdžu 'Actors Gulid' dodele nagrade, kada su se veoma prisno pozdravili te izgrlili nakon uručenja nagrada. Bred je tada primećen kako koketira sa Dženifer prilikom njenog govora, a izgledao je i veoma ponosno.

Podsetimo Holivudski 'zlatni par' u braku je bio od 2000. do 2005 godine. kada je Bred odlučio da završi njihovu romansu i upusti se u novu avanturu sa 45-godišnjom Anđelinom Džoli, koju je upoznao na snimanju filma 'Mr. and Mrs. Smith'.

Susret godine – Dženifer Aniston konačno će stati pred Anđelinu Džoli!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jen_brad (@bradandjennifer_) on Oct 1, 2016 at 4:19am PDT