Princeza Dajana nakon razvoda utehu je pronašla u čuvenom holivudskom zavodniku?

Autor:

16.09.2020 10:30

Foto:

Foto:



Iako su prošle 23 godine otkako je princeza Dajana doživela tragičnu sudbinu, priče o njoj ne prestaju.

Dajana i danas ima milione obožavatelja širom sveta, a nepoznate informacije o njenom životu još uvek su tema brojnih medija.

Posebno je zanimljiva poslednja informacija koja se pojavila - Dajana je, nakon što se razvela od Čarlsa, utehu pronašla u tada mladiću Tomu Kruzu. Naime Dajana je Toma upoznala 1992. godine na premijeri filma 'Far and Away'. Tom joj je navodno bio izuzetno simpatičan, te su odmah razmenili nekoliko rečenica piše u knjizi 'Diana: Intimni portret', australijskog stručnjaka za kraljevsku porodicu Džudi Vejd, koja je ujedno bila i prijateljica tragično preminule princeze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮𝓼𝓼 𝓓𝓲𝓪𝓷𝓪 (@diana.princess.wales) on Jun 29, 2020 at 7:05am PDT

Takođe se naovdi da su 'varnice', barem s Dajanine strane vrlo brzo počele da se rasplasavaju. Ipak sve se to nimalo nije svidelo tadašnjoj supruzi Kruza Nikol Kidman.

- Uputila joj je opasan pogled koji je govorio - dalje ruke od mog muškarca - otkrila je Dajanina prijatlejica. To objašnjava zašto je Nikol svaki put odbila ulogu u kojoj je trebala da igra princezu Dajanu, a nije bila preterano srećna ni kada je njena prijateljica Naomi Vots prihvatila tu ulogu. Nikol je jako posesivna, pogotovo prema muškarcima. - zaključuje izvor.

Danas bi Lejdi Di napunila 59. godina: Evo kako je princeza obeležavala svoj rođendan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮𝓼𝓼 𝓓𝓲𝓪𝓷𝓪 (@diana.princess.wales) on Jun 19, 2020 at 9:17am PDT

Tom Kruz je pre Nikol Kidman već imao jedan neuspeli brak.

Tom i Nikol venčali su se 1990. godine, a deset godina kasnije su se i rastali. Tomu to nije bio prvi neuspeli brak, jer je iza sebe imao i razvod s glumicom Mimi Rodžers. Nedugo nakon tog razvoda upoznao je Nikol Kidman, a već nakon godinu dana uplovili su u bračne vode. Dobili su i dvoje dece, 27-godišnju Izabelu Džejn i 25-godišnjeg Konora, a nakon razvoda više nisu viđeni zajedno u javnosti.

Megan Markl i Princ Hari na divan način čuvaju sećanje na Princezu Lejdi Di! (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruiseoffcial) on May 8, 2019 at 12:49pm PDT