Čarobna, bajkovita ljubav Jelene i Novaka Đokovića - neizmerna podrška i smisao života!

Autor: Vanja Vladičić

16.09.2020 15:45

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramMnogi bi mogli da pozavide na ljubavi koju godinama neguju Novak Đoković i njegova supruga.

Jelena i Novak Đoković odrasli su zajedno, a sa njima rasla je i ljubav, koja je s vremenom prerasla u nešto posebno. Jelena je Novaku postala oslonac, podrška i najveći fan, a on je u njoj naučio da vidi sve što voli i što životu daje smisao. Iako su već dugo zajedno, njihova ljubav je neverovatna, što je Jelena još jednom dokazala.

Osim što je u najtežim trenucima bila uz njega, svakoga dana se trudi da Novaku stavi do znanja koliko je voljen. Ipak, Jelena se našla u čudu što i ona iz dana u dan živi okružena ljubavlju. Ne samo kod kuće već i dok se šeta ulicama Beograda svuda vidi samo ljubav. Tako je ponovo videla Novaka i oduševljeno podelila video na svom Instagramu.

Rolan Garos na njihov način: Jelena i Novak u epizodi Kulinarska relaksacija (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Sep 15, 2020 at 3:15pm PDT

Gde god se okrenem vidim moju ljubav, čak i na zidovima našeg divnog grada. Predivno! ‒ napisala je.

Naime, Jelena je bila uz Novaka i u teškom trenutku kroz koji je prošao prilikom diskvalifikacije sa US Opena, a onda ga je sa ćerkom Tarom i sinom Stefanom bodrila i u Rimu. Ipak on se u Beogradu pojavio iznenada i ulepšao joj dan.

Jelena i Novak Đoković: Naša snežna idila (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Sep 13, 2020 at 4:01am PDT

Jelena Đoković - supruga za poželeti

Jelena je, inače, puna motivacije i često Novaku šalje ohrabrujuće poruke, kako bi ga bodrila na njegovom putu ka vrhu.

Uvek pogled ka vrhu, a put strm, blatnjav, klizav, ali beskrajno zanimljiv i izazovan. Nekada mogu samo da te gledam i navijam dok se penješ (jer na te vrhove moraš sam, ali uz podršku), a nekada te pratim i sa tobom uživam u pogledu i lepoti visine. Najlepše od svega je naše zajedničko vreme i te uspomene koje nas uvek zbližavaju ? zahvalna na još jednom osvojenom vrhu s tobom i uz tebe – napisala je Jelena simbolično ispod jedne fotografije na Instagrama i još jednom dokazala koliko ga i u najobičnijim životnim trenucima podržava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Aug 5, 2018 at 11:27pm PDT