Ceca otkrila - Šta je potrebno da bi je muškarac osvojio?

Autor: Vanja Vladičić

16.09.2020 17:15

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, InstagramKoliko je javnost upoznata sa privatnim životom poznate pevačice, ona je već godinama sama, bez muškarca u svom životu.

Ceca je istakla da joj nije lako prići, kao i da muškarcima nikada ne prilazi prva. Jedna od najatraktivnijih srpskih baka Svetlana Ražnatović Ceca uživa u novoj životnoj ulozi i kako ističe, najbolje se u svojoj porodici snašla otkad je na svet stigao njen unuk Željko.

- Naravno da sam se najbolje snašla. Jednostavno tu sam, volim to dete, mogu da mu pružim smeh, radost, svoje vreme. Roditelji svakim danom su sve bogatiji i iskusniji u tome kako je biti roditelj. Što se tiče Anastasije, Bogdane i Veljka možete da pitate njih lično. - kaže Ceca za Blic.

Ceca se požalila: Troškovi su nam jezivi, prihodi nula! I mi imamo porodice!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Sep 16, 2020 at 2:26am PDT

Ona je takođe otkrila da izlazi dva ili tri puta mesečno, iako 'kada joj novinari broje' to deluje znatno češće, a ispričala je i kako izgleda kada jedna od najvećih balkanskih zvezda uđe u prepun restoran.

- Svi mi se dive u tajnosti, sami u sebi. Šalim se malo. Priđu ljudi da se upoznamo, fotografišemo, što je sasvim normalno ako mene pitate, što bi današnji klinci rekli, da li me neko muva - to se ne dešava - iskrena je pevačica.

Dodala je i da joj uopšte nije lako prići u takvim situacijama.

- Da se ne lažemo, jeste mi teško prići. Na primer i da hoćete da mi priđete u restoranu, nema šanse da to neće svi videti. Ne znate ni kako ću ja reagovati. I tako dalje. Činjenica je to. Ne znam kako bih posavetovala te pripadnike jačeg pola. Ono što sigurno mogu da kažem - prva im prići necu - Kaže Ceca.

Zdravko Čolić o koleginicama: Ceca je druga priča!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 20, 2020 at 8:49am PDT

Ona je otkrila i da je 'ne muvaju' na društvenim mrežama, kao i kakav treba da bude muškarac koji će moći da osvoji njeno srce.

- 'A onda si se ti pojavio kao da si magija'. Da budemo malo ozbiljni, ne treba mi mađioničar, ni čarobnjak, potreban mi je onaj ko može da probudi tu hemiju između nas. Kako će on izgledati, sada sa malo više životnog iskustva, mogu da kažem da pravila nema, ali ipak sam esteta te volim lepe pojave. - Zaključila je Svetlana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jul 22, 2019 at 5:24am PDT