Džordž Kluni nastavio da izluđuje suprugu - Amal je ljubomorna na latino divu?

Autor: Vanja Vladičić

23.09.2020 12:26

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:profimedia, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:profimedia, instagramAmal Kluni ne može da obuzda emocije, njena ljubomora sputava proslavljenog glumca u karijeri?

Nedavno smo pisali kako je brak Amal i Džordža na ivici provalije, kada ga je supruga navodno izbacila iz stana nakon žustre svađe povodom deteta koje bi Amal da usvoje, što proslavljeni glumac odbija.

Najnovija vest dodatno je uzburkala već nestabilan brak, a sve to zbog navodne ponude koju je Sofija Vergara stavila pred Klunija. 42-godišnja Amal izuzetno je ljubomorna na zavodljivu latino divu koja želi da ona i Džordž zajedno učestvuju u novoj komediji za koju su producenti, ali i sama Sofija uvereni da će biti ogroman hit.

- Džordž je odličan komedijaš, uz to je privlačan ženama, koliko je i Sofija muškarcima. To bi za njega bila dugo čekana pauza od ozbiljnih filmova u kojima je glumio poslednjih godina, a i njegovi obožavaoci bili bi itekako srećni. - Otkrio je izvor blizak glumcu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Aug 31, 2020 at 11:46am PDT

Ipak, naglasio je kako je Amal već zabrinuta zbog toga i ljubomorna iako snimanje filma još uvek nije počelo. - Amal će sigurno držati pod budnim okom njihovo snimanje. I ona i Sofijin suprug Džo Manganijelo osećaće se neugodno kada strasti krenu da se rasplamsavaju na setu između Džordža i Sofije. Amal shvata da je jedini pametan potez kojim može da sačuva svoj brak taj da redovno dolazi u posetu kada počne snimanje i drži Džordža pod kontorlom. - Zaključio je izvor za magazin New Idea.

Takođe je važno napomenuti kako potvrde iz službenih izvora o zajedničkom projektu Vergare i Džordža Klunija još uvek nema.

Amal nastavlja opasnu igru – Izbacila je supruga Džordža Klunija iz porodične kuće?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amal Alamuddin Clooney (@amalclooneyofficial1) on Oct 2, 2019 at 12:13pm PDT

Podsetimo, Džorž i Amal u braku su šest godina, te imaju trogodišnje blizance, ali u poslednje vreme, vode žustre rasprave a sve zbog navodne želje Amal za usvajanjem deteta. Naime nakon poslednje svađe više od mesec dana žive na različitim adresama. Glumac se nedavno posvetio renoviranju kuće, a ako je verovati stranim medijima, to je uradio upravo zbog svog mira, koji želi daleko od supruge i dece.

Džordž i Amal Kluni – razvod i bitka za starateljstvo nad decom?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George Clooney (@georgeclooneyofflcial) on May 31, 2020 at 3:41am PDT