Crna 'ovca' kraljevske porodice - Mračna tajna princa Andrjua otkrivena?

Autor:

23.09.2020 14:25

Foto:

Foto:



Crna ovca britanske kraljevske porodice, princ Andrju 'izbrisan' je iz brojnih aktivnosti, čak i fotografija svoje porodice, ipak medijima je i dalje itekako zanimljiv.

Sin kraljice Elizabete II i princa Filipa, princ Andrju koji je osramotio svoju porodicu svojim prijatejlstvom sa osuđenim pedofilom Džefrijem Epstajnom i optužbama da je spavao s maloletnom devojkom, još se dublje zakopao svojim nonšalantnim pristupom optužbama i neumesnim pokušajem laganja koji su zabeležile kamere.

Kako se uz svaki veliki skandal nađe osoba koja želi zaraditi otkrivanjem tajni učesnika, tako je i u ovom slučaju situaciju odlučio iskoristiti Ijan Halperin koji će uskoro izdati knjigu pod nazivom 'Sex, Lies and Dirty Money by the Worlds powerful elite', piše Page Six.

Ljubavnice princa počele su da otkrivaju tajne iz postelje.

Ijan tvrdi da je razgovarao s desetak žena koje su spavale sa princom Andrjuom i da njegova knjiga sadrži tajne koje će zanimati mnoge.

- Većina žena Andrjua je opisala kao pravog Džentlmena te su rekle da je želja za odnosima bila obostrana. Jedna je otkrila da je neustrašiv ljubavnik te da ne postoje granice koje neće preći u krevetu. Rekla je da ju je apsolutno oduševio ali onda i razočarao jer se više nikad nije javio. - Otkrio je Ijan Halperin.

Fotografije dana: Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt ispratili dvoje dece u školu

Kroz život ga je proganjala činjenica da je uvek bio u senci svog brata.

- Jedna bivša ljubavnica smatra da je postao zavisnik od seksa, jer je uvek bio u sencu svog brata princa Čarlsa. Njihov odnos uporedila je s Vilijamom i Harijem. Vilijam je oduvek bio 'kraljevski materijal', dok je Hari bio 'loš momak'. Nije dobijao dovoljno pažnje svoje porodice pa se osećao posebno kada bi odveo sve te lepe žene u krevet. - Ispričao je autor knjige koja će navodno šokirati javnost.

Žustra svađa srušila prividnu idilu – razvode se princ Hari i Megan Markl?

Crvenokose žene oduvek su mu bila opsesija.

Halperin tvrdi kako nema dokaza da je Andrju spavao s maloletnim devojkama, ipak zna da mu je devojke podvodio njegov prijatelj, osuđenik Epstajn. - Andrju je bio opsednut crvenokosim devojkama pa je Epstajn svojim 'skautima' davao naređenja da na ulicama traže najlepše crvenokose devojke do kojih mogu da dođu. - Rekao je autor.

Halperin takođe tvrdi da je Epstajn sve svoje 'prijatelje' držao u šaci informacijama koje je imao o njima, te da je 2011. godine Andrju na kolenima molio da ne oda njegove tajne te da njegovo ime ne spominje u svom priznanju.

Ni moćna kraljica Elizabeta II nije bila pošteđena bola – burna prošlost princa Filipa, prevario je kraljicu?