Vešto obmanjivali javnost - brak Viktorije i Dejvida Bekama pred pucanjem?

Autor:

23.09.2020 18:31

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramBrak popularnog fudbalera Dejvida Bekama i njegove supruge Viktorije nalazi se u nezapamćenoj krizi, a da li će se supružnici uspešno izboriti sa preprakama tek ćemo videti!

Iako Dejvid i 46-godišnja modna dizajnerka Viktorija Bekam odaju sliku skladnog bračnog para, mnogima je poznato kako 45-godišnjem bivšem fudbaleru preljuba baš i nije bio nepoznat pojam. Iako je bišva 'Spajsica' svojevremeno odlučila da pređe preko Bekamove prevare, prema pisanju Gossip Copa, ranije već narušeni bračni odnos ponovo je naišao na probleme.

Emotivni trenuci u porodici Bekam – Dejvida i Viktoriju preplavile emocije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Designer/Stylist/®/🦢🕊 (@farshad.shahmoradi) on Aug 29, 2019 at 1:20am PDT

Prema pisanju stranih medija, za popularne supružnike ovo leto bilo je kobno. Nove probleme u brak doneli su im sve veća prenatrpanost rasporeda i sve manje vremena koje bi mogli da posvete jedno drugom. Iako su tokom leta pokušavali da provedu više vremena zajedno, Viktorija se ubrzo vratila ubrzanom tempu poslovnog života, što Dejvidu posebno smeta. Naime bivši fudbaler nadao se kako će ovog leta napokon popraviti narušene odnose koji se kroz brak provlače još od 2003. godine, kada je imao aferu s asistentkinjom Rebekom Lus.

Međutim čini se kako Viktorija ipak ima drugačije planove i ne prihvata naknadna iskupljenja - Dejvid je hteo da pokaže supruzi poslednjih nekoliko meseci koliko bi im život bio lep kada bi oboje manje radili. - otkrio je izvor za strane medije.

Viktorijina posvećenost poslu, nezainteresovanost brakom i sve zategnutiji odnosi, samo su neki od razloga koji su naveli Dejvida na razmišljanje o razvodu. Iako se svojevremeno već pisalo o tome kako se par razvodi, ovog puta, kako nagađaju strani mediji, stvarno bi mogao biti kraj.

Viktorija Bekam oprostila je Dejvidu Bekamu prevaru – da li će i on učiniti isto?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @romeo.beckh on Dec 31, 2018 at 6:39am PST

Inače, supružnici su u braku već više od 20 godina u kojem su dobili i četvoro dece, 21-godišnjeg Bruklina, 18-godišnjeg Romea, 15-godišnjeg Kruza i devetogodišnju Harper.