Nagađanja ne prestaju - Da li su ovi zahtevi uticali na otkaz Srđana Predojevića?

Autor:

25.09.2020 15:00

Foto:

Foto:



Srđan Predojević, koji je prošlog ponedeljka dobio otkaz na televiziji Prva, imao je neverovatne prohteve koji su pomenutu medijsku kuću zaista mnogo koštali.

Osim što je imao veliku platu, najveću od svih voditelja u državi, njegovi poslodavci su imali i dodatni trošak - cipele koje je nosio tokom snimanja. Kako saznaje Republika, TV Prva je samo na obuću za voditelja dala oko 15 hiljada evra.

Obuća za Predojevića trebalo je da bude iznajmljivanja, ali kako je on skoro svaki par uništio, Prva je bila primorana da ih otkupi. Na kraju se ispostavilo da je skoro 40 pari cipela koje su bile predviđene samo za snimanje popularni voditelj upropastio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic) on Sep 17, 2020 at 12:25am PDT

Predojević je u toj obući izlazio van studija, te ih je na taj način oštetio, cene modela koje je zahtevao voditelj bile su izuzetno visoke, a spekuliše se da su se kretale i do hiljadu evra. Televizija Prva izašla je u susret svakom zahtevu, ali on nije mario što je obuća bila samo za potrebe snimanja emisije. Srđan je imao i druge prohteve kada su šminka i garderoba u pitanju, navodi Republika.

Konačno – oglasila se TV ‘Prva’ i prekinula nagađanja o sudbini Jovane Joksimović i Srđana Predojevića!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic) on Sep 10, 2020 at 1:21am PDT

Predojević je zahtevao posebnu vrstu skupocene šminke, tufere posebnog proizvođača te ekskluzivno pravo na određene proizvode. Umeo je i da pocepa iznajmljene košulje pod izgovorom da ga etiketa žulja.

Bahato ponašanje zasmetalo je i zaposlenima n Prvoj koji su imali direktan kontakt sa Predojevićem. On je često znao i da povisi ton, ali i da zahteva da se hlađenje klime poveća pa su kamermani neretko morali i jakne da nose prilikom snimanja.

Nakon 15 godina partnerstva – Razilaze se Srđan Predojević i Jovana Joksimović?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic) on Jun 23, 2020 at 12:39am PDT

Poslednjih dana zaista puno informacija je iznesenu u javnost o popularnom voditlejskom paru koji je neslavnom završio svoj rad na Prvoj televiziji, ipak sve informacije treba uzeti sa rezervom, jer zvaničnog obrasloženja za otkaz koji im je uručen i dalje nije bilo!