Majčinski instinkt Šarliz Teron: Znala sam da će moja deca pronaći put do mene!

Autor: Vanja Vladičić

29.09.2020 16:25

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramVolela je mnoge i još više njih volelo je nju, ali nijednom muškarcu  lepa glumica nije rekla sudbonosno da.

Čuvena holivudska glumica poznata je kao neko ko se ne obazire na mišljenje i pritiske okoline kada je reč o važnim životnim izborima. Ona je, koliko je javnosti poznato bilo sa mnogim zavodnicima, među kojima su i Šon Pen, Kijanu Rivs, Stiven Dženkins i Stjuart Tauzend, ali nijedan od njih nije uspeo da pokoleba glumicu iz Južnoafričke Republike, te da osvoji njeno srce.

- Nikada nisam želela da se udam, niti sam došla u iskušenje da promenim mišljenje u vezi toga. Brak mi prosto nije bitan, odnos dvoje ljudi jeste. - Istakla je ona nedavno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Sep 25, 2020 at 5:24pm PDT

Šerliz je takođe naglasila da nikada nije posumnjala u sudbinu, te je znala da će je njena deca pronaći. Podsetimo, 2012. godine usvojila dečaka Džeksona, a tri godine kasnije i devojčicu Ogast.

- Znala sam da će moja deca naći put do mene. Kada i gde za to bude vreme. kada sma sam se odlučila na usvajanje, raspitala sam se u kojim američkim državama nije prolem da usvojitelj bude samohrana majka. Oba moja deteta rođena su u SAD-u, oba su Afroamerikanci i oba beskrajno volim. - rekla je Teronova.

Šarliz Teron i Šon Pen planirali brak?: Glumica otkrila istinu o vezi sa kolegom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Sep 2, 2020 at 5:48pm PDT

Zanimljivo je da Šarliz Džekosna ipak ne odgaja kao dečaka. - Mislila sam da imam sina sve do trenutka kada mi je kao trogodišnjak rekao 'mama, ja nisam dečak'. - Ispričala je i dodala da se posavetovala s psiholozima.

Za nju svakak onije bilo dileme - priznaće svoje dete! - Kao roditelju, moj posao je da ih volim i da im osiguram sve što im treba, da bi bili ono što žele da budu. - Zaključila je Šarliz.

Šarliz Teron za veća prava žena!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on Jul 27, 2020 at 10:19am PDT