Odluka koja bi mogla sve da promeni - Da li će Dženifer Aniston zaista napustiti Holivud?

Autor:

01.10.2020 19:37

Foto:

Foto:



Proslavljena glumica Dženifer Aniston iznenadila je brojne obožavaoce nedavnim priznanjem za američke medije!

Verujemo da se svako od nas barem jednom u životu susretne sa krizom, gde preispituje svaki postupak, dovodimo u pitanje do juče normalne stvari ili razmišljamo da odemo i ostavimo sve što smo gradili godinama.

Ni poznati nisu izuzetak. Jedan od najskorijih primera svakako je i popularna glumica Dženifer Aniston koja je dugi niz godina u filmskoj industriji, te može da se pohvali dugom i uspešnom karijerom kakvu retko ko ima. Svoje najbolje godine posvetila je filmu i glumi, međutim poslednjih godina intezivno je razmišljala o povlačenju. Preveliki pritisak javnosti, konstantno skrivanje od znatiželjnih novinara, neistine koje se vrlo često plasiraju u medije samo su neki od problema sa kojima se susrela Dženifer. Pa i ne čudi što se nakon toliko godina umorila i odlučila da razmisli o svojoj budućnosti.

Dženifer Aniston savršena i na virtuelnoj dodeli Emi nagrada! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Joanna Aniston (@jennifer_aniston_forever_) on Sep 30, 2020 at 12:22pm PDT

Ona je u nedavnom gostovanju u jednom inostranom podkastu upravo na pitanje voditelja da li je ikada razmišljala da napusti Holivud rekla da joj je poslednjih godina ta misao često prolazila kroz glavu.

- Moram priznati da su mi u poslednje dve godine takve misli prolazile kroz glavu, što m ise nikad pre nije dogodilo - Rekla je Anistonova i dodala kako je nakon saradnje s Riz Viterspur u seriji 'The Morning Show' 2019. godine intenzivno razmišljala o tome da napusti glumačku karijeru.

- Bilo je to nakon što sam završila snimanje i kada sam pomislila da me je sve ovo jako iscrpelo, pa i da li je ovo uopšte za mene. - Zaključila je proslavljena glumica.