Mirka Vasiljević u ulozi brižne supruge: Nadam se da sve to neće ostaviti trajne posledice na Vujadina!

Autor: Vanja Vladičić

05.10.2020 10:26

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Sasa Mihajlovic/Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Sasa Mihajlovic/InstagramOsim neprijatnosti koje je doživela otkazivanjem unapred zakazanih predstava, Mirka neprestano brine o zdravlju svog supruga Vujadina Savića, koji se sve češće suočava sa nezgodnim povredama.

Glumica Mirka Vasiljević slobodno vreme uzrokovano otkazanim predstavama odlučila je da provede na Kipru zajedno sa svojim nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem i njihovom decom. Mirka je istakla da je ovo bio jako stresan period kako za nju, tako i za njenu porodicu, koja se kao i mnoge druge susrela sa finansijskom krizom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirkavasiljevic (@mirka._vasiljevic) on Nov 4, 2019 at 10:34am PST

- Svi misle da fudbaleri odlično zarađuju. To je konstantna neizvesnost da li će se povrediti ili neće, godinama trpe bolove da bi mogli da budu na terenu. Danas možete da budete najslavniji igrač, a da vas sutra nema. To je vrlo neprijatan osećaj. Dešavalo se da Vujadin jedva hoda, primi inekciju i igra devedeset minuta. Nadam se da te povrede neće ostaviti bolne tragove na njega kada bude u godinama. On je borac, on je lav. - Istakla je Mirka na početku razgovora za Blic, te dodaje:

- Ne živim od glume, ne mogu da kažem da mi je prijatno što ne mogu da zaradim neki svoj dinar, ali tako je sad. Imala sam deset šredstava u aprilu zakazano i to je sve otkazano. - Rekla je iskreno Mirka, te je istakla da nikada nije upoređivala ko je koliko para doneo u porodicu i da ne namerava da počne.

Mirka Vasiljević otkrila kako izgleda romantično veče sa Vujadinom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirkavasiljevic (@mirka._vasiljevic) on Oct 28, 2019 at 11:48am PDT

- Vujadin i ja se znamo skoro čitav život, njega sam pratila kroz njegovo odrastanje. Uvek mi je bilo bitno kada me neko okružuje da ima sličnu viziju kao ja. Jasno da ide napred i ima svoj cilj, sve što je normalno, realno i zdravo. Najbitnije je da funkcionišemo kao tim. U nekom trenutku će njemu posao stati, a nekad meni i da jedno drugom budemo stablo za oslonac. Ne postoji to u porodici ko zarađuje manje ili više, mi smo porodica. Da nije takav, teško da bih želela da budem sa njim u emotivnom odnosu i da mu rađam decu. Radim u Srbiji i logično da ću manje zarađivati, ali uvek se lepo osetim kada donesem svoj dinar. - Rekla je Mirka.

Glumica je takođe istakla da je vrlo jasna razlika umetnika u Srbiji i Holivudu, te da to ima svojih dobrih, ali i loših strana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirkavasiljevic (@mirka._vasiljevic) on Aug 30, 2019 at 7:05am PDT

- Za mene je normlano zarađivati određenu sumu novca za posao glume u Srbiji. To sve što se dešava u Holivudu su priče koje čitamo. Nije ni njima lako jer moraju da plaćaju poreze u velikim vilama. Sve u životu ima dobru i lošu stranu medalje. U ovoj sad situaciji manje snimam, ali ne želim da sedim skrštenih ruku. Mi smo za šest godina napravili pet predstava, neke smo preko sto puta odigrali. Može da se živi od glume, ali mora puno da se radi.

Bračne probleme rešava u svoja četiri zida, a smatra da ne postoji problem koji prava ljubav ne može da prevaziđe.

Glumica ne krije da je njen i odnos njenog izabranika Vujadina Savića preživeo razne turbulencije, ali tvrdi da je sada konačno pronašla svoju mirnu luku.

Mirka Vasiljević: Da se pita samo Vujadin venčanje bi se dogodilo već sutra

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia) on Oct 4, 2020 at 11:20am PDT

- Udare i skandale sam imala mnogo pre njega. Bila sam intenzivnija u novinama, medijima i sve sam doživeljvala što je tačno i što nije. Bitno je da ja znam šta se dešava u naša četiri zida. Nikada nisam davala demante, ako treba da se isvađamo i isplačemo. to nam se sve rešava u četiri zida. Do sada smo sve prepreke uspeli da prevaziđemo. Ako nema jake ljubavi, ne može ništa da se prevaziđe. - Tvrdi Mirka.

I ona i Vujadin uspešno su preležali koronu, te nemaju nikakve posledice nakon virusa!

Iako su ona i njen nevenčani suprug pre nekog vreme preležali ovaj neugodni virus, nisu osetili nikakve simptome, a od posledica nema ni traga ni glasa.

Mirka Vasiljević o braku: Nije moje da naglas odlučujem, nego da se ženskim trikovima izborim za ono što mi je bitno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vujadin i mirka 💫✨💋 (@vujadinsavicimirkavasiljevic) on Sep 10, 2020 at 4:57am PDT

- Ovaj virus je pokazao šta je uradio. Nikakve ni probleme ni simptome nismo imali, posle smo sve proverili i nakon korone nemamo nikakve posledice. Neko kaže da možda i nismo imali, jer nismo ni sigurni koji test šta pokazuje. Mi ni tada nismo imali strah, nemamo ga ni sad. U strahu nije dobro živeti, jer tako privlačite samo negativne stvari. Redovno idem na kontrole i konstantno vodim računa u svom organizmu. Uvek je bolje sprečiti nego lečiti, kada god odem na te preventivne preglede, saznam da zdravom čoveku treba sve, a bolesnom samo jedno. I tu shvatamo da zdravlje treba staviti na prvo mesto. - Zaključila je popularna glumica Mirka Vasiljević.