Ko je devojka koja je ukrala srce atraktivnom glumcu: Luka Raco uživa u zagrljaju nove ljubavi!

Autor: Vanja Vladičić

05.10.2020 17:45

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ATA Images, InstagramLuka Raco konačno se pojavio sa svojom lepšom polovinom u javonsti!

Luka Raco srca ženske publike osvojio je kada se pojavio u popularnoj seriji 'Sinđelići', a sada kada u 'Igri sudbine' igra zgodnog Aleksu, još više je na meti obožavateljki. Iako je svoj privatan život uspešno skrivao pod velom misterije, došao je trenutak da konačno otkrije ko je ustvari njegova lepša polovina!?

Luka Raco: Savršen dan za ljubav i šoping (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco) on Oct 1, 2020 at 2:17am PDT

Naime, Luka Raco je na dodeli 'Zlatne antene' koja se održavala u Domu omladine došao u društvu atraktivne lepotice, koju je predstavio kao svoju devojku.

- Nemam nekih preteranih preispitivanja o vezi, neka sve ide svojim tokom, a vreme neka pokaže da li će veza uspeti ili ne. Ne trčim pred rudu, uživam u trenutku pa ćemo da vidimo koliko će trajati. - Rekao je za 'Blic', a onda otkrio čime ga je atraktivna brineta osvojila. - Presudan je isk-faktor, ma koliko to bilo kliše, ali stvarno mora da ima nešto što te zainteresuje a da ne možeš rečima da objasniš, tako da je to uvek bio presudan faktor. To je onaj osećaj da nekog želiš da vidiš opet!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco) on Oct 4, 2020 at 1:14am PDT

Luka se tokom intervjua našalio na račun svoje popularnosti, te izrazio zabirnutost da li će ga ovo javno priznanje koštati popularnosti na društvenim mrežama.

- Uskoro ćemo saznati da li sam razočarao devojke na Instagramu zbog toga što imam devojku. - Rekao je on kroz smeh.

Luka Raco: Ono kao ljubav

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco) on Sep 3, 2020 at 12:56am PDT

Luka je markantan i veoma harizmatičan momak, te verujemo da će mu obožavateljke oprostiti i da će ostati jedan o najpopularnijih mladih glumaca na ovim prostorima.