Dragana Mićalović nakon glasina o udaji: Moja najveća želja je da postanem majka!

Autor:

06.10.2020 18:12

Foto:

Foto:



Pre nekoliko dana izveštavali smo da se prelepa glumica i sestra Slobode Mićalović, Dragana udaje za uspešnog biznismena na proleće, tim povodom oglasila se i sama glumica.

Gostujući kod Marije Kilibarde, Dragana je otkrila sve o navodnoj udaji, ali i svoje primarne ciljeve.

- Juče sam saznala da se udajem, znam ko je čovek, ali samo da saznam ko mi šije venčanicu i gde će sve to biti. Ne, ja sam student, moja najveća želja su sada studije i karijera, naravno i da postanem majka, ali to ne planiram ja, nego neko drugi. Kako on kaže tako će biti. - Objasila je Dragana.

Sudbina vodi igru: Dragana Mićalović udaje se na proleće!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Oct 5, 2020 at 11:23am PDT

Podsetimo, u domaćim medijima pre nekoliko dana odjeknula je vest da se Dragana Mićalović udaje za uspešnog biznismena Stefana Purića. O njihovoj ljubavi mediji su pisali i ranije, Budući da Dragana ne voli da se eksponira u javnosti, ova misteriozna veza odmah je zaintrigirala javnost.

- Dragana i Stevan su se letos upoznali, a ljubav je odmah planula. Nakon nekoliko dana uplovili su u ljubavnu vezu. Njih dvoje nisu želeli javno da se ekponiraju ili da bilo šta komentarišu dok ne učvrste svoj odnos, a činjenica da su već šest meseci zajedno dokazuje da su zaljubljeni. Novogodišnje praznike su proveli zajedno, a nedavno su nekoliko dana boravili i u Veneciji. - Rekao je izvor blizak pomenutom paru za Blic, te dodaje:

Ljubav je njen najveći pokretač: Dragana Mićalović otkrila zašto dečka krije od javnosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Aug 16, 2020 at 11:58am PDT

- Oni su se upoznali letos na ručku koji je organizovao njihov zajednički prijatelj. Nijedno od njih nije pretpostavilo da će su slučajan susret u zajedničkom društvu pretvoriti u ljubav, ali ih je sudbina uverila u drugačije. - Zaključio je neimenovani izvor za Blic.