Prvi susret Nikol Kidman sa golotinjom na snimanju: Nijednoj sceni nisam rekla ne!

Autor:

22.10.2020 15:30

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram/ Youtube

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram/ YoutubeHolivudska diva tokom svoje duge i uspešne karijere susrela se sa raznim zahtevima reditelja, a s pojedinim ulogama proslavljena glumica imala je itekako poteškoća.

53-godišnja Nikol Kidman u svojoj izuzetno uspešnoj karijeri tumačila je veliki broj različitih likova, među pomenutim ulogama bilo je i onih 'pipavih' koje su uključivale nage scene te intimne odnose. Jedna od sigurno najznačajnijih takvih scena dogodila se u filmu Stenlija Kjubrika 'Širom zatvorenih očiju' iz davne 1999. godine.

Pročitajte i:  Nikol Kidman konačno je progovorila o neuspelom braku sa Tom Kruzom! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Algo para ver (@algoporver) on Jun 12, 2020 at 10:21am PDT

Nikol je u pomenutom erotskom trileru glumila Alis koja je bila u emotivnoj vezi sa doktorom Vilijamom koga je tumačio njen tadašnji suprug Tom Kruz. Snimanje je bilo izuzetno dinamično, prošarano specifičnim kadrovima, a u jednom od pomenutih kadrova reditelj je od Nikol zahtevao potpunu golotinju, prenosi Jutarnji list.

- Rekao mi je: 'Želim celokupnu frontalnu golotinju', a moja prva rekacija bila je: 'Ah, ne znam baš'. Ali uspeli smo da se dogovorimo. Postigli smo sjajan sporazum i sve je bilo regulisano ugovorom. Pokazao mi je scene koje su uključivale golotinju pre nego što bismo ih uopšte snimili. - Prisetila se proslavljena glumica, te dodala:

- Tako sam mogla da se osećam potpuno sigurno. Zaista sam bila maksimalno zaštićena i mogla sam samouvereno da istražim sve aspekte uloge koju su mi namenili. Nijednoj sceni nisam rekla ne, ali htela sam da budem sigurna u to što radim, nisam želela da mi se svi na setu smeju. - Zaključila je Nikol Kidma za The New York Times.

Pređašnje iskustvo u snimanju pomenutih scena sigurno joj je pomoglo u nastavku karijere, a poslednje ostvarenje sličnog sadržaja je HBO-ova mini serija 'The Undoing' čija australijska premijera bi trebala da se odigra ovih dana, a u glavnoj ulozi je niko drugi do čuvene Nikol Kidman!

Pročitajte i: Nikol Kidman ni bleda senka nekada najlepše žene Holivuda