Rasistički ispad poznate pevačice Adel: Da li je njena poruka pogrešno protumačena? (video)

Autor:

27.10.2020 14:32

Foto:

Foto:



Poznata pevačica Adel naišla je na novu salvu kritika nakon pomalo neukusne reklame koju je snimila kako bi podstakla turizam u Africi.

Poznata pevačica Adel ne prestaje da šokira svetsku javnost. Nakon što je za veoma kratko vreme napravila potpunu transformaciju, pa je od najpoznatije svetske bucke došla do savršene linije, ovog puta nešto drugačijim pristupom bila je u centru pažnje, zbog navodnog rasističkog skandala.

Naime Adel se posle 13 godina ponovo pojavila u popularnoj emisiji 'Saturday Night Live', a sudeći po reakciji javnosti, bolje da je ovo gostovanje preskočila, obzirom da su komentari poprilično loši.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele) on May 5, 2020 at 9:38pm PDT

Popularna pevačica učestvovala je u skeču koji za cilj ima promociju afričkog turizma, te ukazivanje na skrivene lepote prelepog crnog kontinenta. Međutim celokupan materijal očigledno nije bio najbolje osmišljen, te je shvaćen krajnje pogrešno, s obzirom da se govorilo o 'masivnim bambusima', te su muškarci crne puti bili komentarisani krajnje degradirajuće. Pored Adel u skeču su učestvovale i njene koleginice, glumice Kejt Mekinon i Hajdi Gardner.

Pročitajte i: Da li su neočekivane kritike na račun poznate pevačice Adel opravdane? (foto) 

Uprkos činjenici da je u romantičnoj vezi sa američkim reperom Krisom Braunom, koji je takođe tamnije puti,  Adel se upustila u realizaciju pomenutog skeča.

Podsećanja radi, britanski mediji preneli su nedavno da je popularni reper Kris Braun u sitne sate viđen kako ulazi u stan popularne pevačice u zapadnom Londonu, a prema svedočenjima komšija iz istog je otišao pred zoru.

- Sve je izgledalo pomalo špijunski. On je stigao usred noći, a otišao je tek oko pet ujutru. Dovezao se džipom, uz pratnju automobila sa zatamnjenim staklima, a po izlasku iz vozila pratilo ga je nekoliko telohranitelja. - Rekle su tada Adeline komšije za Daily Mail. Ako uzmemo u obzir da je popularni reper takođe tamne puti, ovakav razvoj događaja zaista je iznenađujuć.

Pročitajte i: Novi dečko poznate pevačice Adel prava je bitanga: ‘Zabranjena ljubav’ šokirala je britansku javnost! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on Oct 26, 2020 at 5:14pm PDT

Mnogi obožavaoci popularne pevačice uputili su joj kritike, te smatraju da je skeč ovakvog tipa zaista neprimeren, te da se prema svim ljudima treba odnositi sa poštovanjem. Da li je Adel zaista otišla predaleko ovom promocijom, ili je sve pogrešno protumačeno ostavićemo vama da procenite.