Lena Kovačević oduševila je javnost obradom velikog hita grupe 'Đogani': Svi su se šokirali, popadali su u nesvest!

Autor:

29.10.2020 16:10

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Smedia/Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Smedia/InstagramU okviru radijskog projekta Zvezde pevaju zvezde 90 obradu velikog hita Leto je predstavila je Lena Kovačević. Ovu pesmu u originalu izvodi grupa Đogani, a Lena se potrudila da joj udahne potpuno novi zvuk i svakako približi nekoj novoj publici. Gostujući na Radiju S u emisiji Odašiljač voditelj se našalio sa Lenom i postavio joj pitanje da li je šokirala prijatelje i familiju kada im je saopštila da će da peva pesmu grupe Đogani.

- Šokirala sam ih sve, svi su pali, ma popoadali u nesvest. Šalim se naravno. Pre svega drago mi je sto sam deo projekta i smatram da je to super inicijativa Radija S – izjavila je Lena za Radio S.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on Oct 29, 2020 at 2:15am PDT

Lena se osvrnula i na devedesete, kada je ova pesma bila veliki hit i evocirala uspomene sa voditeljima na taj period.

- Vreme devedesetih mene podseća na neko moje vreme, na prve izlaske, prva zaljubljivanja. Muzika iz tog perioda imala je neki dens zvuk koji je pokušavao da kopira onaj zvuk iz inostranstva i bilo je tu mnogo dobrih pesama – rekla je Lena

U okviru njenog gostovanja na Radiju S, trebalo je i da odgovori na neka pitanja i pokaže koliko poznaje lik i delo Đoleta Đoganija.

Pročitajte i: Lena Kovačević puštena iz bolnice: “Teško je i pričati o žrtvi koju ovi ljudi podnose” 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on Oct 28, 2020 at 9:05am PDT

Na većinu pitanja Lena je dala tačan odgovor i čak samu sebe iznenadila koliko zna o grupi Đogani, a nije bila svesna te činjenice.

U okviru projekta ZPZ90 očekuju nas još dve obrade koje će premijerno biti predstavljene u narednom period, a obradiće ih Ana Stanić i Jelena Rozga.

Pročitajte i: Lena Kovačević nakon boravka u kovid bolnici: “Nisam propustila ni ovu žurku”