Katarina Kaja Ostojić tajanstvenim odgovorom zbunila javnost: Nisam sama!

Autor:

02.11.2020 21:10

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Privatna arhiva, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Privatna arhiva, InstagramPopularna pevačica Katarina Ostojić osvrnula se na trenutna dešavanja u Franucskoj, te je otkrila kako i sa kim provodi vreme u karantinu.

Zbog enormnog povećanja broja zaraženih od kovida-19 Francuska je u karantinu do 1. decembra. Kako se Francuzi bore sa novim merama i karantinom, a kako je i Kaji Ostojić koja je u grad Anže stigla dan pre zatvaranja, otkrila je jutros pevačica.

- Ja sam 'nanjušila' ovo zatvaranje pa sam brže bolje kupila kartu, mislim da je to bio i poslednji avion za Francusku i stigla u Anže. Ovaj grad je na nekih tri sata vožnje od Pariza, a najbliži mu je Nant, na nekih sedamdesetak kilometara udaljenosti. Kako mi je u karantinu? Pa kao što mi je bilo i u martu kad smo svi bili pod ključem. Ponovo ću postati Jutjub vežbačica - Rekla je Kaja s osmehom putem skajp uključenja u emisiju 'Kec na jedanaest' na televiziji K1.

Pročitajte i: Kaja Ostojić potvrdila razvod: Istina je, rastali smo se na miran način jer je ljubav između nas prestala 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Oct 25, 2020 at 5:40am PDT

Kako kaže uglavnom je zatvorena u kući, a kada je dopušteno - izađe na trčanje ili u prodavnicu.

- Vreme provodim uz televiziju ali odmah da vam kažem da ne gledma vesti, ni naše ni francuske, jer se trudim da zaobilazim stres. Pokušavam da se izolujem od svega negativnog - Rekla je lepa pevačica.

Na pitanje voditelja kako izdržava u kući, sa širokim osmehom je odgovorila:

- Pa nisam sama. U kući imam super društvo. Ovde pripadam - i to je bilo sve što je Kaja otkrila o svom 'društvu'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Oct 17, 2020 at 4:43am PDT

Podsetimo, Kaja Ostojić bila je u emotivnoj vezi sa svetski poznatim Di-Džejom Džuniorom Džekom, a njihov rastanak poprilično je iznenadio javnost.

Povodom toga Kaja se oglasila prošle godine, te je istakla da se ljubav jednostavno ugasila.

Pročitajte i: Katarina Kaja Ostojić otkriva kakav je odnos izgradila sa kćerkom Nikolinom 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Sep 24, 2020 at 4:22am PDT

- Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih volela da nastavim sa normalnim životom i vratim se na muziku. - Istakla je tada Katarina Ostojić.