Stjepan Hauser jasno poručio ko mu je najbitnija osoba u životu!

Autor:

12.11.2020 20:15

Foto:

Foto:



Muzičar Stjepan Hauser ponovo je svima stavio doznanja ko je najvažnija osoba u njegovom životu!

- Ovo je jedina žena koja me bezkompromisno voli. - Opisao je poznati muzičar Stjepan Hauser fotografiju koju je okačio na društvene mreže. Na pomenutoj fotografiji Stjepan je sa svojom majkom Marijom. Osim što je pobrao simpatije obožavalaca širom Balkana, mnogi su ostavljali emotivne komentare podrške i divljenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Nov 11, 2020 at 10:14am PST

- Proputovao sam svet nebrojeno puta, ali biti kod kuće s majkom je najlepši osećaj na svetu. - Naglasio je Stjepan i poručio kako je 'mamin sin' i to mu nepredstavlja nikakav problem.

Pročitajte i: Stjepan Hauser se ne odvaja od lepe Italijanke: Uradio sam nešto glupo! (video) 

 

View this post on Instagram

 

Happy Mother’s Day ❤️

A post shared by HAUSER (@hausercello) on May 10, 2020 at 2:05am PDT

Za svoju mamu je jako vezan. Ranije je u jednoj od svojih izvedbi 'Ave Marija' majci uputio posvetu u kojoj je napisao: - Ovu numeru Ave Marije posvećujem svojoj mami Mariji, ženi koju najviše volim u životu i koja je svetica za mene.

Podsećanja radi, Stjepanova majka je trideset godina predavala u Muzičkoj školi, te trenutno predaje na Muzičkom fakultetu u Puli.

Pročitajte i: Stjepan Hauser nova je žrtva sajber kriminala: Dugo se borim s ovim problemom! (video) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Apr 3, 2020 at 12:42pm PDT

Stjepan Hauser nedavno se uselio u svoju kuću iz snova.

Violončelista Stjepan Hauser pre dve godine uselio se u kuću koju je sagradio u Istri u mestu Pomer kako bi bio bliže svojoj porodici. Kuća se nalazi tik uz obalu, što predstavlja svojevrsno ostvarenja njegovog sna.

Dugo je tragao za savršenom lokacijom, a nakon što je pronašao mesto s već izrađenim projektom kuće od neverovatnih 450 kvadratnih metara, sve je bilo gotovo u period od godinu dana. Osim što je želeo minimalistički enterijer, Stjepanu je bilo važno da ima i bazen, peščani teren za odbojku i fudbalski teren te prostorije za stoni fudbal i stoni tenis.