Kijanu Rivs konačno staje na ludi kamen: Popularni glumac odlučio je da napravi iskorak?

Autor: Vanja Vladičić

16.11.2020 13:45

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Frazer Harrison/Getty Images Entertainment via Guliver

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Frazer Harrison/Getty Images Entertainment via GuliverKijanu Rivs odlučio je da napravi sledeći korak, a da li će se ovo ispostaviti kao pravi potez, videćemo!

Poznato je da je Kijanu Rivs srećan u novoj ljubavi sa svojom devojkom Aleksandrom Grant. Nakon što se odvažio na neočekivanu promenu imidža, Kijanu je odlučio i da vezu sa svojom izabranicom podigne na viši nivo.

Početkom leta glumac se preselio u Berlin gde snima dugo očekivani četvrti nastavak iz franšize 'Matrix', a ovih dana snimanje pomenutog filma privodi se kraju. Tokom čitavog snimanja društvo mu je pravila njegova 47-godišnja devojka, likovna umetnica Aleksandra Grant, koja se s njim na neko vreme doselila u Nemačku.

Pročitajte i: Kijanu Rivs u potpuno novoj ulozi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keanu Reeves (@keanurevesofficial__)


Poznato je da je razlog širokog osmeha na licu Kijanu Rivsa upravo njegova devojka, te da je par zaista zaljubljen 'do ušiju'. Ako je verovati stranim medijima, 56-godišnji glumac odlučan je u nameri da u narednih nekoliko nedelja klekne pred svoju izabranicu, te joj postavi sudbonosno pitanje.

- Možda se venčaju u Nemačkoj. Super im je bilo tamo tokom snimanja, žive u nekom svom balonu dok je na snazi karantin, što ih je još više zbližilo. Uskladili su se na svim poljima i odnos im se dodatno učvrstio. - Otkrio je izvor te nastavlja:

- Kijanu je rekao prijateljima da je spreman da zaprosi svoju devojku i to verovatno tokom Božićnih praznika, Aleksandru smatra svojom srodnom dušom. Svi su presrećni zbog njih i jedva čekaju zvaničnu objavu lepih vesti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keanu Reeves (@keanurevesofficial__)

Surove kritike na račun njegove izabranice.

Naime, Kijanu je u novembru prošle godine odlučio da obelodani svoju ljubav sa Aleksandrom u Los Anđelesu na 'LACMA art' gala događaju pojavio se sa svojom izabranicom, a zaljubljeni pogled odmah ih je odao.

Ipak mnogi obožavaoci popularnog glumca tada su kritikovali njegov izbor, tvrdeći da je ona isuviše matora za njega, a po izgledu podsećala ih je na njegovu majku. Ipak vremenom javnost je prihvatila činjenicu da je Aleksandra prava za Rivsa, te je sada svetska javnost saglasna sa mišlju da njih dvoje predstavljaju skladan par.