Slavna turska glumica Nur Fetahoglu uskoro bi mogla da završi iza rešetaka!?

Autor:

16.11.2020 20:15

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Eren Aytug/Getty Images Entertainment via Guliver

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Eren Aytug/Getty Images Entertainment via GuliverZvezda serije 'Sulejman Veličanstveni' uskoro bi mogla da se nađe iza rešetaka prenose turski mediji.

Turska glumica Nur Fetahoglu, koja je domaćoj javnosti najpoznatija kao Mahidevran, prva supruga Sulejmana Veličanstvenog iz istoimene hit serije, našla se u problemima. Naime, ovoj 40-godišnjakinji preti zatvorska kazna od pet godina, pišu turski mediji.

Pročitajte i: Prelepa Hurem čeka drugo dete – Nagađanja o ocu ne prestaju! 

Naime, tužilaštvo u Turskoj podiglo je optužnicu protiv glumice, koja se u problemima našla zbog nekretnine. Nur je kako izveštavaju Turski mediji, obnovila je kuću svog dede bez dozvole nadležnih organa, a situaciju dodatno komplikuje činjenica da je kuća koju je glumica renovirala objekat od istorijskog značaja, zbog čega se nalazi pod posebno zaštitom. Ukoliko se proglasi krivom, Nur će 'iza rešetaka' provesti čak pet godina.

Pročitajte i: Berguzar Korel dobila drugog sina 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fettahoğlu (@eclipsnf)

Inače, atraktivna glumica rođena je u Nemačkoj, a od 2006. godine aktivna je turska glumica. Od 2008. do 2011. godine udata je za Murata Aysana. Dve godine nakon razvoda ponovo je rekla sudbonosno da svom sadašnjem suprugu, 53- godišnjem Leventu Veziroglu, s kojim je 2016. godine dobila ćerkicu Elisu.