Aleksandra Prijović tvrdi: Odnosi se zasnivaju na poverenju, preljubu nikada ne bih oprostila!

Autor:

21.11.2020 18:00

Foto:

Foto:



Iako su im mišljenja ponekad suprotstavljena, pevačica Aleksandra Prijović Živojinović objašnjava da sa suprugom Filipom Živojinovićem nema žučne svađe, što je, uz poštovanje, podršku i ljubav, doprinelo da imaju skladan brak.

Pevačica Aleksandra Prijović Živojinović (25), koja je nedavno objavila novu pesmu i video-spot “Legitimno” gde je opevala i odigrala lik ljubavnice, priznaje u razgovoru za Gloriju da nikada ne bi oprostila preljubu. Naravno, trudi se da prašta, ali ističe da pošto ona sve svoje odnose zasniva na poverenju, razumevanju i podršci, do izdaje ne bi ni moglo da dođe.

- Nikada nisam, bogu hvala, bila u situaciji da oprostim preljubu i sigurna sam da to ne bih učinila. Svi moji odnosi, kako ljubavni tako i prijateljski, zasnivaju se na poverenju, iskrenom odnosu i ljubavi, a kada toga ima, ne postoji način da se desi bilo kakva prevara - priča pevačica, dodajući da svako ima pravo izbora po ovoj temi, ali da u preljubi nema ama baš ničeg što je legitimno.

Nakon serije “Ubice mog oca” i u novom video-spotu pokazala je da sve više vlada glumačkim zadacima.

- Uživala sam u snimanju spota jer je to bilo nešto potpuno drugačije i zahtevnije od svega što sam do sada radila. A ušla sam u glumačke vode nema šta, sad je sve lakše - priča kroz smeh i napominje da nije uzimala časove glume niti konsultovala glumce za savete pošto je sarađivala sa proverenom i ugiranom ekipom sa kojom se odlično razume.

Jurnjava za istraživačem!

Nakon više od dve godine skladnog braka sa sportskim menadžerom Filipom Živojinovićem skromno kaže da je rano da daje ocene uspešnosti njihovog odnosa.

- Malo smo mi u braku i nemamo toliko dugi staž da bih davala neke formule uspeha. Ali svakako smo na dobrom putu ka tome. Mislim da podrška, razumevanje, ljubav i tolerancija uvek daju rezultat da brak bude zdrav i uspešan.

Ipak, desi se da suprug i ona imaju suprotstavljena mišljenja.

- Normalno je da bude rasprave među nama oko nekih različitih stavova, ali nikad to nisu žučne svađe. I kad dođe do rasprave, to kod nas traje dva minuta i sve se vrati na stari tok.

Njihov sin Aleksandar početkom februara napuniće dve godine, tako da je Aleksandrin dan sa naslednikom ispunjen stalnom trkom za njim.

- Naš dan izgleda kao jurnjava. Aleksandar je sada u periodu kad sve istražuje, trči, jurca, a ja ga pratim. Tu sam da mu ispunjavam želje. Uživamo u svakom danu. Sada sam više kod kuće, tako da svakako više vremena provodimo zajedno nego kada je bila situacija da svakog vikenda radim i imam razna snimanja - ističe Aleksandra, koja sina još uvek neće davati u vrtić, ali će to učiniti čim se smiri situacija s virusom korona.

A upravo opasni virus joj je dosta izmenio poslovni deo života.

- Ja sam od onih što rade stalno, bez pauze. Tokom perioda prvog talasa korone kod mene je, kao i kod svih kolega, sve stalo i nije bilo nastupa. Kasnije je opet krenulo, pa opet stalo. Da smo svi zdravo, i ovo će proći i vratićemo se svi svom poslu i obavezama - optimistična je prevačica.

Pročitajte i: Aleksandra Prijović prvi put se našla u ulozi ljubavnice, kako se atraktivna pevačica snašla u novom izazovu? 

Iako je sve više zaraženih, kako u svetu, tako i kod nas, Aleksandra nema veliki strah od kovida-19.

- Uvek postoji doza straha, ali čuvamo se, pa kako bude. Mnogi moji prijatelji su preležali koronu, mi nismo i nadam se da će tako i ostati.

Još pred doček ove godine pevačica je najavila gde će nastupati sa doček 2021. godine, što je sada, shodno pandemiji virusa korona, vrlo neizvesno.

- Zakazan je moj nastup za Novu godinu kako je i rečeno. Za sada sve i dalje stoji, ali videćemo šta će biti, u zavisnosti od situacije 31. decembra. Kako svi tako i ja. Vreme će pokazati, a ja sam uvek spremna za pevanje i dobru zabavu.