Kuća kao iz filma: Seka Aleksić pokazala kako će dočekati praznike

Autor:

04.12.2020 14:00

Foto:

Foto:Znate li sve one prelepo ukrašene kuće kojima se divimo i najčešće imamo prilike da vidimo u filmovima, a koje najavljuju prazničnu sezonu? E, jednu baš takvu ima i pevačica Seka Aleksić.

Svi oni koji prate život i rad lepe pevačice Seke Aleksić znaju i da ona obožava da dekoriše svoj dom u Staroj Pazovi čim joj se za to ukaže prilika. Kako smo ušli u poslednji mesec ove godine Seka je rešila da preostale dane ove vanredne godine ulepša i učini veselim. Pored članova njene porodice, pogotovo onih najmlađih - sinova Jakova i Jovana, verujemo da ova praznična atmosfera mami osmeh svima koji vide dom pevačice i njenog supruga Veljka Piljikića, a isto tako i pratioca na Instagramu sa kojima su podelila kako sve to izgleda.

- Počelo je! - napisala je pevačica, koja se vidno raduje božićnim i novogodišnjim praznicima koje planira da provede sa svojim najbližima.

Ovogodišnja tema dekoracije bila je - crvena i zlatna, pa tako na kući imamo prilike da vidimo ukrase koje čine poklončići, kugle, mašne i lutkice Deda Mraza.

Pevačica još uvek nije otkrila kako izgleda unutrašnjost njenog doma, ali nema sumnja da je kao i prethodnih godina dekorisano u skladu s ostatkom kuće. Njenim sinovima ostaje samo da se prepuste čarolijama i uživaju u prazničnoj idili!

Pogledajte o čemu se radi:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

story.rs/NP

Autor