Ksenija Knežević teško je podnela razvod roditelja - Pevačica izgubila veru u ljubav?

Autor:

10.12.2020 12:00

Foto:

Foto:



Ksenija Knežević, članica najpopularnijeg tria na domaćoj sceni grupe 'Hurricane', dar za muziku naslednila je od svog oca, pevača Nenada Kneževića Kneza, ali i pokojnog dede koji se takođe bavio muzikom. Da li joj je činjenica da je odrasla pored poznate ličnosti pomogla u karijeri?

- Kada sam počela da se bavim pevanjem, on više nije bio toliko popularan. I moj deda i pradeda su se bavili muzikom, pa kad sam već nasledila talenat, zašto i ja ne bih pevala - rekla je iskreno Ksenija za 'Hit Informer'. Pevačica se dotakla i izuzetno osetljive teme - razvoda roditelja. Iako se sve odigralo kada je bila tinejdžerka, veoma zrelo i racionalno je pristupila svemu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ksenia (@ksenia.knezevic)

- Ja sam tada bila u srednjoj školi, pa sam vrlo racionalno razmišljala o svemu tome. Shvatila sam da ne mogu da utičem ni na čija osećanja i odluke. Najbitnije je da tvoji roditelji budu srećni, pa ćeš biti i ti. Njihove partnere ćeš vremenom prihvatiti. Što pre prihvatiš celu situaciju, iće ti lakše - otkrila je Ksenija prvi put za domaće medije, koja u ljubav i te kako veruje. Godinama je u srećnoj vezi, a mašta i kako će se jednog dana udati.

Pročitajte i Nenad Knežević Knez: Ponosam sam na muzički talenat starije ćerke, mlađa je rođeni menadžer

Ksenija, foto: instagram prntscr

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme ni brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vrem eza to, udaću se, neću bežati od toga - zaključila je popularna pevačica.