Iva Ilinčić tek je zakoračila u svet glume, a već se susrela s prvim problemima - Sujeta je na svakom ćošku!

Autor:

14.12.2020 17:45

Foto:

Foto:



Popularna mlada glumica Iva Ilinčić pre mesec i po dana prebolovala je kovid-19 i kako kaže nada se da ćemo epidemiji uskoro videti kraj, jer je stanje postalo neizdrživo.

- Predugo već sve ovo traje i verujte mi da se trudim da se što više mogu sačuvam od vesti i informacija. Pre oko mesec i po dana preležala sam virus i srećom nisam imala upalu pluća, temperatura je trajala svega dva dana, ali sam nedelju dana bila veoma malaksala. Nemam pojma gde sam se zarazila, ali najvažnije mi je da nikoga nisam ja zarazila, što je veoma zanimljivo – kazala je mlada glumica u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1. – Samo da se sve ovo već jednom završi.

Iva Ilincic, Foto: Jakov Simovic

Aleksandra i Boško hvalili su njene role u popularnim serijama, pre svih u „Žigosanima u reketu“, a Iva je kazala da izbegava da sebe gleda na malom ekranu.

- Mogu da osetim da li je nešto dobro ili nije, i tu prevashodno mislim na pozorište. Kada je reč o serijama, mislim da nije prirodno da čovek sebe gleda i u razgovoru sa starijim kolegama to su mi i potvrdili. Ne volim da sebe gledam, jer čovek stalno traži greške, a čudno je i kada slušaš svoj glas.

Pročitajte i Iva Ilinčić i Mina Sovtić: Kazna za čokoladni greh

Iva Ilincic, foto: Jakov Simovic

Mlada glumica kazala je da je sada kada je o poslu reč nešto mirnije - odigravaju se probe u Beogradskom dramskom pozorištu za novu predstavu u kojoj igra.

- O sebi ne volim da pričam i naravno da sam uživala u svim ulogama koje sam imala ali najvažnije mi je da budem dobar čovek. Tome su nas učili i na fakultetu i stalno nam o tome govorili. Tek sam zakoračila u glumu i učim i dalje kako da se nosim sa svom tom sujetom koje, verujte, ima na svakom ćošku – otkrila je Iva Ilinčić.