Pop pevačica Šer otkrila: Mrzim ga, uopšte nije zabavno!

Autor:

15.12.2020 13:45

Foto:

Foto:



Šer je oduvek važila za ženu bez dlake na jeziku, svoja osećanja nikada nije krila, a tako je bilo i ovog puta. Ona je naime na pitanje o svojim godinama i starenju istakla da to uopšte nije zabavno.

- Mrzim ga! Šta bi da kažem da mi se sviđa? Ne, ne sviđa mi se. Svaka iskrena žena će vam reći da to nije tako zabavno - rekla je 74-godišnja pevačica u intervju za The Guardian.

Pop ikona prisetila se kako je nekada znala da nastupa i dva puta tokom večeri, a nakon toga izađe i pleše celu noć. Međutim s godinama, odmor joj je postao draža opcija, a još jedna stvar izuzetno joj smeta u današnjimi izlascima.

- Danas svi imaju kamere i nije više sigurno. Ljudi vas progone i ne znate hoće li vas ubiti ili fotografisati. O čemu god da se radi, ne sviđa mi se to - rekla je Šer.

Pročitajte i Tako se radi botoks: Pevačica Šer i njena majka su kraljice plastičnih operacija (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cher (@cher)

Jedno od nezaobilaznih pitanja bilo je i ono o estetskim korekcijama. Obzirom da se veliki broj poznatih podvrgao ulepšavanjima, međutim Šer misli da u svetu muzike niko ne plaća da bi nekoga gledao.

- Morate nešto da isporučite - istakla je ona i dodala da njen glas sada zvuči bolje nego ikada pre.

- Osim toga ceo život radim na održavanju snažnog tela. Imate dvadesetogodišnjakinje koje ne mogu da rade ono što ja mogu - rekla je Šer.

Pop pevačica ove godine u Las Vegasu imala je rasprodatu rezidenciju, ali su nastupi zbog pandemije koronavirusa otkazani.

Uprkos tome, pevačica je zauzeta više nego ikada, snima nove pesme, pomaže u spasavanjima slonova, a godinu je obeležila i političkim i društvenim aktivnostima.