Mašan Lekić se oglasio povodom napisa o razvodu, evo šta je rekao

Autor: story.rs/NP

15.12.2020 18:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA ImagesRazvodi se Mašan Lekić prenose domaći mediji, a povod za ove sumnje je činjenica da je njegova supruga Mira sa "Instagrama" obrisala sve zajedničke fotografije. Iako nisu pričali mnogo i voditelj i njegova supruga oglasili su se povodom pomenutih napisa...

Razvodi se Mašan Lekić - vest je odjeknula u domaćim medijima. Naime šarmantni voditelj i njegova supruga Mira važili su za skladan par i divne roditelje svojoj ćerkici, pa su ovakve vesti bile potpuno neočekivane.

Kako prenose domaći mediji, par nije zajedno već mesecima, a jedino zajedničko interesovanje im je ćerka Mia.

- Oni su se mnogo voleli, ali to više nije to. Imali su nesuglasica i nimalo lak period je za njima, postoje razlozi zbog kojih više nisu i ne mogu da budu zajedno - kaže izvor za " Telegraf JETSET" i dodaje:

- Mašanu je najteže zbog ćerkice, ali smatra da je najbolje rešenje bilo da svako krene svojim putem. On mnogo vremena provodi na poslu, kao i u kući na Zlatiboru, dok je Mira u Beogradu.

Pročitajte: Mašan Lekić - Supruga i ćerka su uticale da zaboravim boemski način života

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Masan Lekic (@lekicmasan78)

Povodom ove izjave, mediji su kontaktirali Miru koja je kratko odgovorila "Nemam komentar". Dok je Mašan bio nešto određeniji:

- Moj komentar je da ne znam odakle vam takva informacija - rekao je kratko on.

Mašan i Mira u skladnom su braku godinama i nemoguće je zaključke o ovako ozbiljnim temama donositi na osnovu "Instagram" fotografija, koje je Mira obrisala sa mreža. Čak i da su pomenuti navodi istiniti, potrebno je sačekati da se supružnici izjasne o svom odnosu.

 

story.rs/NP

Autor