Verica Rakočević skromnom dekoracijom oduševila obožavaoce - Sve je spremno!

Autor:

16.12.2020 12:37

Foto:

Foto:



Modna kreatorka Verica Rakočević poznata je kao žena prefinjenog ukusa, a osim standarnih 'outfita' kojima redovno oduševljva svoje obožavaoce na društevnim mrežama ovog puta rešila je da podeli nešto malo drugačije sa njima.

Novogodišnji praznici vrlo su blizu, te sa njima dolazi i tradicionalno dekorisanje po kome je ovaj praznik prepoznatljiv. Brojne poznate ličnosti već su svoje dekoracije ponosno objavili na društevnim mrežama, a sada im se pridružila i poznata modna dizajnerka Verica Rakočević.

Verica je naime, svoju novogodišnju dekoraciju ovekovečila fotografijom koju je postavila na Instagram uz interesantnu poruku.

Pročitajte i Verica Rakočević: Do 40. godine imate lice kakvo vam je Bog dao, a od 40. kakvo ste zaslužili!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

- Čekajući januar, jelka je spremna. Da prođe sve što nas je plašilo, da se više družimo, grlimo u novoj eri, da se ne plašimo, da se radujemo - poručila je Verica Rakočević svojim pratiocima.

Njena dekoracija naišla je na oduševljenje njenih obožavaoca, komplimenti su se nizali jedan za drugim. Njeni obožavaoci bili su složni u konstataciji da je Verica jednostavnim dizajnom napravila presedan, te je u moru skupih i komplikovanih dekoracija pravo osveženje videti njenu jelku - jednostavno, a lepo.