Anđelka Prpić prebolela razvod - uživa u novoj ljubavi sa ovim muškarcem?

Autor: Vanja Vladičić

21.12.2020 13:20

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Antonio Ahel/ATAImages, InstagramAnđelka Prpić pre oko godinu dana na brak dug devet godina stavila je tačku. A kako pišu domaći mediji, glumica je sada zaboravila sve loše trenutke i ponovo je srećno zaljubljena. Naime, prema navodima domaćih medija novi dečko Anđelke Prpić je biznismen, koji je nekada bio u vezi sa pevačicom Aleksandrom Radović.

Novi dečko Anđelke Prpić, kako saznaje "Kurir" je biznismen Srđan Stojanović, koga glumica poznaje od ranije, ali se ljubav rodila tek nedavno.

Pročitajte i Anđelka Prpić prvi put u javnosti nakon vesti o razvodu: Evo u čijem društvu glumica provodi vreme

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Iako je o svom razvodu dugo ćutala, nedavno je za Hello! magazin otkrila kakav odnos sada ima sa bivšim suprugom.

- Mi smo i dalje jedni drugima najbliži. Kao jedina koja se u toj porodici bavi javnim poslom, mislim da imam odgovornost da sve njih sačuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali - istakla je Anđelka.

Baš kao što je period razvoda odbolovala i iznela sama, bez pompe i obrađanja medijima, Anđelka verovatno želi da tako proživi i novu ljubav. Nekoliko puta navela je da o tome za medije više neće govoriti, pa se ni povodom vesti koja je mnoge oduševila, nije oglasila. I ovoga puta, vreme će pokazati da li je u njen život, ljubav ušla na velika vrata. A njen osmeh i vedra energija biće još jedan znak, da je ne samo srećna nego i voljena.

Pročitajte i Anđelka Prpić: Volela bih da ponovo postanem majka, ali strahujem da će biti devojčica

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)