Hari i Megan prelepom fotografijom čestitali Božić - Jedan detalj oduševio je sve!

Autor:

24.12.2020 19:45

Foto:

Foto:



U potrazi za srećom, princ Hari i Megan Markl odlučili su da se otisnu u Ameriku, a ovo su prvi novogodišnji praznici koje će porodica provesti van granica Velike Britanije.

Božić su na tradicionalni način čestitali svojim pratiocima na društvenim mrežama božićnom čestitkom u vidu fotografije svoje porodice. Slika je nastala u dvorištu njihovog novog doma u Montesitu, a kao ponosni članovi porodice pozirali su i njihovi kućni ljubimci Pula i Gaja.

- Ove godine mi smo kao porodica donirali nekoliko humanitarnih organizacija misleći na vas, od lokalne organizacije u Kaliforniji koje pomažu porodicama da ne budu beskućnici do dve britanske organizacije: jedna koja brine o životnjima, a druga koja je memorijalni font dragog prijatelja koji pomaže obrazovanje dece i borbu protiv siromaštva u Ugandi, odajemo prizanje njihovom radu u ime svih nas - navela je Megan u čestitki.

Pročitajte i Britanski mediji obmanuli su svetsku javnost: Vest o trudnoći Megan Markl nije istinita!?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@archewell_sussex_)

Božićna čestitka predstavlja retku mogućnost kada imamo uvid u porodični život vojvode i vojvotkinje od Saseka, a malo božićno drvo koje je njihov naslednik Arči ukrasio biće, kako je naveo portparol para, zasađeno posle praznika.