Dragan Kojić konačno otkrio pravu istinu - U kakvom su odnosu Severina i Igor Kojić?

Autor:

28.12.2020 21:45

Foto:

Foto:



Porodica Kojić iza sebe ostavlja prilično stresnu i turbulentnu godinu, a u kakvim su zapravo odnosima Severina i Igor još uvek je nejasno. Pisalo se i nagađalo da su u svađi, da je njihov brak gotov zbog navodne prevare, te da je razvod već viđen. Da li je svako krenuo svojim putem i šta se zaista dešava među supružnicima otkrio je Dragan Kojić Keba.

Severina i Igor Kojić, foto: Ataimages

- Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cela moja porodica biti na okupu. Kada me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam šta se u njihovom braku događa. Ne pričam s njima! Niti se trebam mešati u te stvari. Ne čujem se često s sinom jer on ima puno obaveza, pa često nije kod kuće. Ne znam šta je s Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj. Ne znam da li planira da dolazi u skorije vreme, ali to je njena stvar - otkrio je Severinin svekar za 'Srpski telegraf'.

Pročitajte i Zdravo i gotovo: Severina stavila tačku na brak sa Igorom Kojićem?

Dragan Kojić Keba, Foto: Ataimages

Na pitanje da li će bračni par praznike provesti zajedno, te da li će biti sa porodicom u Beogradu Keba je odgovorio:

- Moj sin i snajka imaju svoj život. Njih morate da pitate hoće li u Beogradu biti za praznike. Ne mogu da odgovorim umesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja.

A ako je suditi po Severininim objavam na 'Instagramu', izgleda da pevačica ne namerava da se vraća u Srbiju, obzriom da je nikada srećnija, te konačno može da uživa u zagraljaju svog sina Aleksandra. Severina i njen naslednik zajedno su proveli katolički Božić, a tom prilikom oglasila se i na Instagramu, te poručila:

Pročitajte i Severina ostavlja bez daha: Savršenom kombinacijom oduševila modne kritičare! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

- Sinoć kad smo išli da spavamo, samo je prošaptao: 'Ti si najbolja mama na svetu' Srećan Božić svima - rekla je pre nekoliko dana oduševljeno Severina.