Miloš Biković: Rođendanska žurka u mećavi

Autor:

21.01.2019 10:31

Foto: Izvor:Gloria magazin/Ivan Aranđelović, Foto:Jakov Simović, Željka Dimić

Foto: Izvor:Gloria magazin/Ivan Aranđelović, Foto:Jakov Simović, Željka DimićJedan od najpopularnijih srpskih glumaca Miloš Biković ulazak u četvrtu deceniju života proslavio je sa devojkom Barbarom Tatalović u Drvengradu na Festivalu Kustendorf, gde su ga organizatori iznenadili tortom u ponoć

Ulazak u četvrtu deceniju života Miloš Biković (31) je dočekao 13. januara u Drvengradu na Mokroj gori. Jedan od najzaposlenijih srpskih glumaca rođendan je proslavio na Kustendorfu, u mećavi i snegu visine skoro metar. Pošto je na festivalu Emira Kusturice boravio kao gost, domaćini su se potrudili da popularnog glumca iznenade kako dolikuje. Tokom koncerta italijanskog kantautora Viniča Kaposele izneli su pred njega tortu sa tri velike prskalice. Biković, koji je sa devojkom Barbarom Tatalović stajao u uglu sale “Prokleta avlija”, bio je prilično iznenađen, izvinio se bendu i publici na prekidu svirke, zahvalio se za tortu i podelio je s prisutnima.

- Nisam znao šta mi spremaju. Samo su u jednom trenutku ispred mene izneli tortu sa prskalicama. Prvo sam se obradovao, baš mi je bilo drago i bio sam dirnut, iskreno. Onda je usledio onaj pomalo neprijatan osećaj kad stave tortu ispred vas, svi vas gledaju a vi ne znate šta ćete s rukama. Tada sam se pravio da sam opušten - ispričao je Miloš za Gloriju.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina "Gloria" koji je u prodaji od 21. januara!

Maja Gašić

Autor