Tijana Dapčević: Tetka je kao mama, samo mnogo zabavnija

Autor:

25.01.2019 20:00

Foto:

Foto:



Osim što je neizmerno srećna jer je u decembru dobila sestrića Darena kog je rodila njena sestra Tamara, pevačica Tijana Dapčević ne odustaje od namere da sinu Vuku pokloni sestru ili brata

Da su tetke kao mame, samo mnogo zabavnije, pevačica Tijana Dapčević (43) otkrila je kad je dobila sestričinu Hanu, a posle nedavnog rođenja sestrića Darena veruje da su one i preteče anđela. Ovu, dvostruku sreću duguje mlađoj sestri, takođe pevačici Tamari Todevski, koja je udata za bivšeg košarkaša Aleksandra Dimitrovskog. Iako su među njima kilometri, jedna živi u Beogradu, druga u Skoplju, i dalje su izuzetno bliske, čuju se svakodnevno i Tamara će sigurno među prvima znati kad se ostvari Tijanina davnašnja želja da rodi još jedno dete.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) дана 20. Дец 2018. у 2:34 PST

- Zbog Darenovog rođenja svi smo presrećni, očarani i opčinjeni, baš kao što je to bio slučaj sa dolaskom svakog deteta u našu familiju. Sve se dešava u pravom trenutku za sve nas, Hana je jedva dočekala da konačno bude starija sestra, Tamara je divna majka, a i ja sam divna tetka. Ima i ona izreka: “Tetka je kao mama, samo mnogo zabavnija.” Sve je najlepše kad si tetka, to je posebna vrsta ljubavi koju je Tamara pokušavala da mi opiše kad sam rodila Vuka.

Da li biste voleli da dobijete još jedno dete, kako ste ranije izjavljivali?

- Suprug Milan i ja želimo još jedno dete, pol nam zaista nije važan. Ako se to desi, bićemo presrećni, a ako ne, imamo Vuka, a on Hanu i Darena. Znajući svoje dete i koliko je vezan za ljude, isto kao i ja, apsolutno sam sigurna da će uvek biti u društvu i negovati odnose sa porodicom i prijateljima. Milan je divan, maksimalno posvećen i brižan otac, i uverena sam da će tako biti i sa drugim detetom.

Jeste li strog roditelj?

- Nisam, bar tako mislim. Mada, Milan je mnogo popustljiviji od mene.

Vuk je vaša kopija, a na koga liči karakterom?

- Toliko ličimo, ljubi ga majka, da se svi i dalje čude koliko imamo sličnosti. Karakterom je izmešan i mislim da je pokupio sve ono najbolje od nas dvoje i tako postao čovek ceo.

Traži li vaša sestra od vas savete u vaspitavanju Hane i generalno vezano za neke životne situacije?

- Tamara i ja smo veoma vezane još od kada sam je “dobila” i o svemu pričamo oduvek, a otkad ja ne živim u Skoplju, čujemo se sto puta dnevno telefonom i dopisujemo po ceo dan. Delimo sve, šta god da nam se dešava u životu, bez obzira na to da li je u pitanju nova pesma ili nešto porodično.

Osim na privatnom, imate razloga za zadovoljstvo i na poslovnom planu. O čemu se radi?

- Upravo tako, snimili smo treću sezonu serije “Prespav” koja se emituje na Makedonskoj televiziji i svi smo presrećni što se ljudima toliko sviđa. Desila se i pesma “Kilometri”. Sve u svemu, mnogo je razloga za radost, ali ne mogu da se ne osvrnem na tužne trenutke u kojima su nas neki nažalost napustili. Mislim pre svega na Borisa Trivana, mog velikog prijatelja koji će uvek imati posebno mesto u mom srcu.

Maja Gašić

Autor