Miloš Biković: Uloga kod Kusturice se ne odbija

Autor:

01.02.2019 19:56

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Ivan Aranđelović, Foto:Jakov Simović/ Guliver. Getty images

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Ivan Aranđelović, Foto:Jakov Simović/ Guliver. Getty imagesJedan od najpopularnijih srpskih glumaca Miloš Biković ulazak u četvrtu deceniju života proslavio je sa devojkom Barbarom Tatalović u Drvengradu na Festivalu Kustendorf, gde su ga organizatori iznenadili tortom u ponoć

Kuvano vino, rakija i jedan rođendan: I holivudske zvezde dočekale Srpsku novu godinu (foto)

Ulazak u četvrtu deceniju života Miloš Biković (31) je dočekao 13. januara u Drvengradu na Mokroj gori. Jedan od najzaposlenijih srpskih glumaca rođendan je proslavio na Kustendorfu, u mećavi i snegu visine skoro metar. Pošto je na festivalu Emira Kusturice boravio kao gost, domaćini su se potrudili da popularnog glumca iznenade kako dolikuje. Tokom koncerta italijanskog kantautora Viniča Kaposele izneli su pred njega tortu sa tri velike prskalice. Biković, koji je sa devojkom Barbarom Tatalović stajao u uglu sale “Prokleta avlija”, bio je prilično iznenađen, izvinio se bendu i publici na prekidu svirke, zahvalio se za tortu i podelio je s prisutnima.

Miloš Biković: Dobio sam najskuplji kredit

- Nisam znao šta mi spremaju. Samo su u jednom trenutku ispred mene izneli tortu sa prskalicama. Prvo sam se obradovao, baš mi je bilo drago i bio sam dirnut, iskreno. Onda je usledio onaj pomalo neprijatan osećaj kad stave tortu ispred vas, svi vas gledaju a vi ne znate šta ćete s rukama. Tada sam se pravio da sam opušten - ispričao je Miloš za Gloriju, ne želeći da otkrije šta mu je devojka Barbara poželela i poklonila.

Ljubav u Veneciji: Miloš Biković prvi put u javnosti sa manekenkom Barbarom Tatalović (foto)

Glumac je sebi za rođendan poželeo samo jednu želju - da se odmori.

- Željan sam odmora pre svega od posla i obaveza koje idu uz moj glumački angažman. Za dve-tri godine, koliko boravim u Rusiji, snimio sam devet filmova i šest-sedam sezona serija, što je mnogo više nego što sam u Srbiji uradio u poslednjoj deceniji.

Miloš Biković: Bajkovita jutra s Barbarom u Sent Moricu (foto)

Tokom rođendana Biković se sastao sa Emirom Kusturicom, ali nije mogao da otkrije jesu li razgovarali o potencijalnoj saradnji. Ipak, priznao je da bi ulogu u filmu našeg najnagrađivanijeg reditelja prihvatio bez čitanja scenarija:

Miloš Biković i Barbara Tatalović na naslovnici čuvenog magazina: Manekenka razočarala stajlingom (foto)

- Apriori bih pristao da glumim kod Kusturice. On je ličnost koja prevazilazi okvire svoje profesije i okvire ovog vremena. Slobodan je čovek, oslobođen svih unutarnjih stega.