Kristina Radenković: Suprug i ja želimo drugo dete

Autor:

02.02.2019 21:22

Foto:

Foto:



Dok se nada da će uskoro ponovo postati mama, glumica i televizijska voditeljka Kristina Radenković ističe da neće biti tužna ako se to i ne dogodi s obzirom na to da joj trogodišnja kćerka Tara svakodnevno pruža veliku životnu radost

Kristina Radenković otkriva: Uživam sa Tarom, ali sam želela da dobijem sina

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristina Radenković (@krisradenkovic) дана 13. Дец 2018. у 12:34 PST

Kristina Radenković o braku: Ja sam dete razvedenih roditelja, papir mi ne znači mnogo

Glumica i voditeljka popularnog kviza “Slagalica” na RTS-u Kristina Radenković (38) volela bi da u ovoj godini dobije još jednu bebu kako bi njena trogodišnja kćerka Tara dobila društvo za igru i bezbrižno odrastanje.

Kristina Radenković: Malo joj za sreću treba (foto)

- Suprug i ja želimo drugo dete. Da li ćemo uspeti u tome, videćemo. Ipak, i da nam se želja ne ispuni, imam Taru, nisam napeta u tom smislu, sasvim sam ispunjena i zadovoljna. Da nemam dete, situacija bi bila drugačija, valjda je to normalno kad se bližiš četrdesetima. Ovako, mirna sam i blagoslovena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristina Radenković (@krisradenkovic) дана 4. Нов 2018. у 11:14 PST

Voditeljka tvrdi da su ona i suprug, advokat Nikola Radojević potpuno zaljubljeni u kćerku i da im je ovo sada njen najslađi period.

Kristina Radenković: Diskretni šarm jednostavnog

- Tara je neodoljiva. Svašta je naučila da priča, a s vremena na vreme, ako joj nešto ne dozvolimo, mama i tata su, kako kaže, bezobrazni na smenu. Otkad je progovorila, pre godinu, oboje uživamo u njenim izjavama, imitira nas s velikim uspehom. Mene je nedavno počela da prepoznaje na televiziji, do pre šest meseci mislila je da joj je mama moja koleginica Milica Gacin. Ne shvata baš šta to znači kad joj kažem da mama radi na televiziji, jer je njoj ona zapravo sinonim za crtaće. Vodila sam je na snimanja kao bebu, kad nisam imala kome da je ostavim, ali isuviše je mala da bi shvatila kako sve to funkcioniše. Radoznala je devojčica i vaspitačice iz vrtića kažu da mnogo voli glumu. Išle smo nekoliko puta u pozorište. Nedavno smo gledale “Uspavanu lepoticu”, koja joj se toliko svidela da nije htela da krene kući kad se predstava završila. Ne tako davno izašle smo s predstave ubrzo pošto je počela jer nije pokazivala interesovanje da je gleda. Ukoliko se ispostavi da je gluma zaista zanima, potrudiću se da je usmerim da izabere drugu profesiju. Ne bih volela da bude umetnica. Tata misli da treba da radi sve ono što je čini srećnom, kao i da bi trebalo da je pustimo da sama odabere. Ja sam imala luksuz da studiram ono što volim, i ako baš bude želela da se bavi glumom, daću sve od sebe da joj pomognem. Mada, ko zna šta će se sve dogoditi dok dođe vreme da upiše studije.