Dragana Mirković: Najbolje tek dolazi

Autor:

05.02.2019 11:08

Foto:

Foto:



Iako je nedavno ušla u šestu deceniju života, pevačica Dragana Mirković ne boji se starenja uverena kako se nalazi u najboljim godinama jer je danas mnogo mudrija i iskusnija nego što je bila ranije

Dragana Mirković je 18. januara proslavila 51. rođendan. Ulazak u šestu deceniju života nije je obeshrabrio jer veruje da s vremenom žena postaje mudrija, samim tim i lepša. U susret godinama koje dolaze, zvezda, koja dvadeset godina živi u Beču sa suprugom Tonijem, sinom Markom i kćerkom Manuelom, organizovala je intimnu zabavu na kojoj je slavila sa najbližima.

Ko vam je uputio najoriginalniju čestitku za rođendan i darivao zanimljiv poklon?

- Prethodni rođendan proslavila sam onako kako je to odlučio glavni organizator - moj suprug Toni. Ovaj je bio po mojoj zamisli pa sam ga provela bez gužve i pompe: sa njim, decom i prijateljima. Uprkos tome, bila sam ganuta brojem čestitki koje sam dobila. Teško je bilo koju izdvojiti jer svaka koja je upućena od srca ima svoj značaj. Izuzetno mi znače one dragih kolega i fanova, a najdraže mi je uvek ono što dolazi od mog supruga i dece. Mada su se i sad potrudili da me obraduju lepim poklonom, moj najveći dar od njih je ipak to što me svakoga dana čine srećnom suprugom i ponosnom mamom.

Ostatak intervjua s Draganom Mirković pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 4. februara!

Maja Gašić

Autor