Milena Predić: Kasting za savršen život

Autor:

07.02.2019 11:30

Foto:

Foto:



Pošto je u kratkom vremenskom periodu rodila sinove Savu i Iliju, glumica Milena Predić rešila je da se vrati pred kamere i na teatarske scene, u čemu ima svesrdnu pomoć supruga, filmskog producenta Marka Jocića, koji u pozorištu u kući najčešće igra zombija ili Godzilu

Glumica Milena Predić (37) otkriva da uspešno balansira između posla i porodice. Sa suprugom Markom Jocićem (44), filmskim producentom, dobila je sinove Savu (6) i Iliju (4) i u vreme kad su oni bili baš mali potpuno se povukla iz glume. Sad joj se vraća, posle uloge majke Aćima Katića u seriji “Koreni” zaigrala je u filmu “Taksi bluz”.

- Naš narod lepo kaže: “Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari.” Dugo sam priželjkivala da imam mnoštvo poslovnih obaveza, pošto u poslednje tri-četiri godine uopšte nisam glumila - priznaje Milena i nastavlja: - Kad smo dobili decu, nepravedno smo se podelili, suprug je radio, a ja sam sve vreme brinula o klincima. Arhetipski, bila sam u kući i čuvala ognjište, a on je lovio zver da nas sve nahrani. Rodila sam dvoje dece zaredom i želela sam da budem uz njih dok su bili baš mali, ali sam, s druge strane, osećala i potrebu da glumim. Verujem da svaka majka razmišlja na sličan način kad treba da pomiri posao i porodični život. Ali, uz dobru organizaciju, rad, red i disciplinu, sve se može.

Ostatak intervjua s Milenom Predić pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 4. februara!

Maja Gašić

Autor