Majkl Džekson: Mračne tajne kralja popa

Autor:

08.02.2019 17:15

Foto:

Foto:



Na festivalu Sandens najviše pažnje privukao je dokumentarac ‘Leaving Neverland’ u kojem Vejd Robson i Džejms Sejfčak svedoče kako ih je pokojni kralj popa Majkl Džekson seksualno zlostavljao od sedme godine do puberteta

U šokantnom dokumentarcu “Leaving Neverland” britanskog reditelja Dena Rida pokojni kralj popa Majkl Džekson uskrsnuo je kao dijabolični pedofil. Pred Ridovom kamerom su Emijem nagrađeni koreograf Vejd Robson (36) i programer Džejms Sejfčak (40) ispričali horor priču o tome kako ih je pevač u detinjstvu polno iskorišćavao i duševno obogaljio, a publika ih je nakon premijere filma na festivalu Sandens pozdravila ovacijama.

- Meni je Majkl pomogao oko karijere, ali me i sedam godina seksualno zlostavljao - kaže Vejd Robson, koreograf poznat po saradnji s Britni Spirs i boj bendom N’SYNC.

Vejd je rođen u Brizbejnu i s pet godina je savršeno oponašao Džeksonove plesne pokrete iz video-spota “Thriller”. Pobedio je 1987. na jednom plesnom takmičenju i za nagradu upoznao svog idola dok je Džekson nastupao u Australiji. Dve godine kasnije Robson je s roditeljima posetio Diznilend i ponovo se susreo s pevačem, koji je dečaka i njegovu porodicu pozvao na svoj bajkoviti ranč Neverland u okrugu Santa Barbare.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 4. februara!

Maja Gašić

Autor