En Hatavej: Kap koja je prelila čašu

Autor:

12.02.2019 21:00

Foto:

Foto:Holivudska glumica En Hatavej (36) priznala je u emisiji Elen Dedženeres da je imala problema sa alkoholom. Otkrila je da se pre tri meseca u potpunosti odrekla kapljice i da je razlog da stane na put poroku zapravo njen trogodišnji sin Džonatan.

- Prošlog oktobra sam obećala sebi da neću piti alkohol narednih 18 godina, odnosno dok god je moj sin kod mene u kući. On je sada u godinama kada sam mu potrebna od ranog jutra - rekla je En.

En Hatavej: Moderna ljubav na Menhetnu (foto)

Hatavejeva, koja se 2012. udala za glumca i producenta Adama Šulmana (37) na tradicionalnoj jevrejskoj ceremoniji, prisetila se momenta kada je odlučila da raskine sa alkoholom.

- Pre nekoliko meseci otišla sam mamurna u vrtić po sina. Nisam ja vozila, ali bila sam toliko mamurna da nisam ništa mogla. To je bila kap koja je prelila čašu. Nije mi se svidelo to moje stanje i rešila sam da prestanem - ispričala je dobitnica Oskara za ulogu u mjuziklu “Jadnici” i zvezda filmova “Đavo nosi Pradu”, “Kad neveste zarate” i “Interstelar”.

TURNEJA PO BAROVIMA

En je u emisiji rekla da je pila svaki dan pomalo. Retko bi popila toliko da ne može da odradi posao ili da se na setu pojavi pijana. Jedno drugo mamurno jutro takođe joj je otvorilo oči po pitanju uživanja u piću. Na početku snimanja trilera “Serenity” na Mauricijusu na sastanak sa rediteljem Stivenom Najtom, tvorcem serija “Tabu” i “Birmingemska banda”, došla je mamurna jer je veče pre toga ispijala razne vrste ruma s kolegom Metjuom Mekonahijem, partnerom u filmu, i njegovom suprugom Kamilom Alveš.

Glamur u maniru Zlatne ere Holivuda: En Hatavej u Armani kreaciji za sva vremena

- Kada sam stigla na Mauricijus, Metju i Kamila su na ostrvu već boravili neko vreme i upoznali sve dobre lokale. Proveli su me ostrvom po najboljim barovima. Ne sećam se dobrog dela te prve večeri i noći. Sutradan sam otišla na sastanak sa rediteljem i bila sam sva usporena, pospana, jedva sam pričala. Priznala sam mu da sam mamurna, a on se samo nasmejao. Dva dana kasnije, kada smo ponovo razgovarali, nisam zaklapala i tada mi je rekao: “Sad mi je jasnije da si prošli put bila baš mamurna”.

Maja Gašić

Autor