Saša Kovačević: Nije lako biti "vuk samotnjak"

Autor:

16.02.2019 16:28

Foto:

Foto:Muzičar Aleksandar-Saša Kovačević ne krije da mu je podrška devojke Zorane neophodna i u poslu, jer bez toga njihova veza ne bi mogla da ide u pravom smeru. Imao je, kaže, veliku sreću da pronađe srodnu dušu. Nakon mnogo godina na kraju je našao nekoga ko mu u potpunosti odgovara u svakom segmentu.

Iako se stiče utisak da se sa Zoranom češće pojavljuje u javnosti nego sa ijednom devojkom pre nje, Saša nije od onih muzičara koji se mogu videti na svakom koraku. Zašto?

Saša Kovačević: Uživam sa Zoranom, ona je moja srodna duša

- Zato su me i prozvali “vuk samotnjak”. Sa jedne strane to je dobro, a sa druge i nije jer ljudi misle da ako vas nema u medijima, ne radite ništa. Trudim se da moja pojavljivanja budu smislena, da u javnosti istupam onda kad imam da kažem nešto bitno, da najavim nešto. Ne volim estradu i ne prija mi energija koja tu vlada. Mnogo je sujete među kolegama, verujem da ona postoji u svim profesijama, samo je ovde izraženija. Sve to me opterećuje, a želim da sačuvam energiju za prave stvari.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) дана 24. Дец 2018. у 1:07 PST

Saša Kovačević: Ljubav se ne može sakriti

Pre dosta vremena izjavili ste da umete da budete ljubomorni. Da li se to promenilo u međuvremenu?
- Mislim da se to nikad neće promeniti. To je deo mog karaktera, Lav sam u horoskopu i čak ni ne želim da se oslobodim te osobine. Bez umerene doze ljubomore, to ne bih bio ja. Ali opet, u vezi je najvažnije komunicirati sa partnerom, a razgovora u mom i Zoraninom slučaju ne manjka. Ona savršeno shvata posao kojim se bavim, razume pravila šou-biznisa, što nije lako. Mislim da nikad ne bih mogao da se zabavljam sa nekim ko je javna ličnost, a i kad bih uspeo, taj odnos bi me ubijao.

Koje muzičare cenite?
- Sa naših prostora to je pokojni Oliver Dragojević. Sazrevao sam uz njegovu muziku, slušam je odmalena do danas. A što se stranih izvođača tiče, Majkl Džekson zauzima posebno mesto.

Znate li da izvedete neki njegov pokret?
- Ne, što se da primetiti na mojim nastupima. Ipak, naučio sam neke plesne pokrete za potrebe snimanja spotova na Kubi. Nisam lik koji đuska na sceni i možda bi trebalo da napredujem u tome, ali eto, ni Sting nikad nije igrao, pa šta mu fali. Verujem da je publika zadovoljna mojim nastupima.

Saša Kovačević u epizodi “Pedeset nijansi zgodnije”

Gde vidite sebe za deset godina?
- Voleo bih da se i dalje bavim muzikom, da budem kreativan. Da nemam blokade, da uvek znam šta ću da pevam. Trenutno imam nekoliko gotovih pesama, ali došlo je takvo vreme da ne znam koju prvo da izbacim. Trendovi se menjaju toliko brzo da ono što je danas aktuelno, možda već za nekoliko meseci ne bude bilo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) дана 16. Нов 2018. у 5:29 PST

Imate li u planu osvajanje inostranog tržišta?
- Zasad ne, ali voleo bih da jednog dana odškrinem i ta vrata. Probao sam sa pesmom “Kažeš ne”, koju sam otpevao i na španskom, ali za uspeh u inostranstvu potrebna su vam prilična finansijska sredstva.