Dragana Mirković: Moj najveći dar je što me porodica svakoga dana čini srećnom suprugom i ponosnom mamom

Autor: Svetlana Stojaković

16.02.2019 20:26

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Jelena Milinčić, Foto:Mirko Tabašević/ Privatni album/ Instagram

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Jelena Milinčić, Foto:Mirko Tabašević/ Privatni album/ InstagramIako je nedavno ušla u šestu deceniju života, pevačica Dragana Mirković ne boji se starenja uverena kako se nalazi u najboljim godinama jer je danas mnogo mudrija i iskusnija nego što je bila ranije

Dragana Mirković je 18. januara proslavila 51. rođendan. Ulazak u šestu deceniju života nije je obeshrabrio jer veruje da s vremenom žena postaje mudrija, samim tim i lepša. U susret godinama koje dolaze, zvezda, koja dvadeset godina živi u Beču sa suprugom Tonijem, sinom Markom i kćerkom Manuelom, organizovala je intimnu zabavu na kojoj je slavila sa najbližima.

Van Dam ganut čestitkom srpske pevačice: Moja dobra prijateljica, predivna Dragana Mirković (video)

Ko vam je uputio najoriginalniju čestitku za rođendan i darivao zanimljiv poklon?
- Prethodni rođendan proslavila sam onako kako je to odlučio glavni organizator - moj suprug Toni. Ovaj je bio po mojoj zamisli pa sam ga provela bez gužve i pompe: sa njim, decom i prijateljima. Uprkos tome, bila sam ganuta brojem čestitki koje sam dobila. Teško je bilo koju izdvojiti jer svaka koja je upućena od srca ima svoj značaj. Izuzetno mi znače one dragih kolega i fanova, a najdraže mi je uvek ono što dolazi od mog supruga i dece. Mada su se i sad potrudili da me obraduju lepim poklonom, moj najveći dar od njih je ipak to što me svakoga dana čine srećnom suprugom i ponosnom mamom.

Kad se osvrnete iza sebe, kada vam je bilo najbolje u sopstvenoj koži?

- Svako vreme ima svoje pozitivne i negativne strane, ničiji život nije sastavljen samo iz lepih trenutaka. Ipak, kada pogledam iza sebe, srećna sam jer mogu da kažem da sam u životu doživela mnogo više dobrog nego ružnog. Zato i mislim da mi najbolje vreme tek predstoji jer sam sada zrelija, iskusnija i mudrija nego što sam bila, a istovremeno sam jednako zdrava, srećna i voljena.

Dragana Mirković: Žan-Klod je super lik, zaljubljen u provod i automobile, jednostavno naš čovek!

Sa suprugom ste u braku više od 20 godina. Da li se nekad zapitate kako ste uspeli da održite bračnu zajednicu?
- Nikada, jer znam kako nam je to pošlo za rukom. Recept za uspešan brak jeste velika ljubav uz bezrezervnu podršku i poštovanje. Naš odnos je od prvog dana samo napredovao, tako da danas funkcionišemo bolje nego ikada.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана 11. Феб 2019. у 11:22 PST

Dragana Mirković: Žurka do zore na Mediteranu (foto)

Dolazite li sa Tonijem i decom često u Srbiju i posećujete li rodno mesto?
- Osim u pojedinim slučajevima kada u Srbiju doputujem samo na jedan dan zbog posla, stalno posećujem rodno mesto, a kada smo porodično tamo, praktično nigde drugde i ne idemo. Volim moj Kasidol i za njega će me uvek vezivati lepe uspomene na divno odrastanje u okruženju dobrih i poštenih ljudi. Moji roditelji su i danas tamo i koristim svaku priliku da ih obiđem, a i televizija DM sat je nedaleko odatle, pa me za rodni kraj vezuju i poslovne obaveze.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана 19. Јан 2019. у 7:34 PST

Koliko ste danas daleko od one devojke koju je javnost prozvala “Luče iz Kasidola”?

- Udaljena sam od nje nekih trideset godina i sedamsto kolimetara, koliko ima od mesta gde sam rođena do Beča u kome sada živim. Šalu na stranu, verujem da sam iskusnija, nadam se i mudrija, ali suštinski ista kao čovek. To mislim ja, ali i svi oni koji me poznaju od detinjstva.

Dragana Mirković: Plašim se loših ljudi

Imate li neostvarenih želja i šta ste sebi poželeli za rođendan?
- Čovek ima želja dok je živ, ali je i živ dok ima želja. Uvek imam pregršt lepih želja i za sebe i za ljude koje volim, a sve su mahom vezane za zdravlje i sreću, pa je tako bilo i za ovaj rođendan. Postoji i nekoliko dobrih planova za ovu godinu, ali ne bih još da ih otkrivam.