Beogradski dani Džonija Depa: Misterija, avokado i srpske lepotice

Autor:

23.02.2019 13:05

Foto:

Foto:



Za vreme boravka u Beogradu povodom snimanja filma ‘Minamata’ holivudska zvezda Džoni Dep ima neuobičajen režim života: ne izlazi na ulicu i ne posećuje noćne klubove i kafane, a zahtevao je da u hotelskom apartmanu uvek budu velike količine egzotičnog voća

Holivudski glumac Džoni Dep (55) već nekoliko nedelja u Beogradu snima novi film u kojem tumači glavnu ulogu, ratnog fotografa Vilijama Judžina Smita koji je razotkrio trovanje živom stanovnika grada Minamata u Japanu. Zbog uloge u “Minamati” Dep izgleda neprepoznatljivo: ugojio se, ima sedu bradu, nosi naočare i beretku i ne razdvaja se od foto-aparata, o čemu svedoče prve fotografije iz filma.

Džoni Dep u Beogradu: Vino i gitare

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ༼DEPP _IN _MY _HEAD♛☴☰③༽ (@depp_in_my_head) дана 31. Јан 2019. у 9:33 PST

Depovi beogradski dani obavijeni su plaštom misterije. Iako je smešten u hotelu u centru grada pored kojeg u svako doba dana dežura nekoliko foto-reportera, holivudska zvezda se prilično vešto krije od znatiželjnih Beograđana. Produkcija filma je zahtevala od njega da se liši provoda po beogradskim klubovima i kafanama, pa se Dep odmah posle završetka snimanja vraća u hotel automobilom sa zatamnjenim staklima. Neuhvatljiv je za obožavaoce i paparace.

Nije odoleo čarima srpske lepotice: Kako se Džoni Dep provodi u Beogradu (foto)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic) дана 11. Феб 2019. у 2:51 PST

Ipak, dvema srpskim lepoticama, pevačicama Ivani Nikolić i Kaji Ostojić pošlo je za rukom da se fotografišu sa slavnim Depom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 21. Феб 2019. у 2:24 PST

Glumac ima svoj motorhoum (veliku prikolicu), vezan za studio, u kojem mu je zagarantovana privatnost, a iz kog ima pogled na Dunav.

Osoblje hotela u kojem je odseo nema pristup Džoniju, što je takođe zahtev produkcije. Za njega je rezervisan ceo poslednji sprat, sa kog on uživa u panorami Beograda. Nema posebne zahteve kada je o hrani reč, sem što insistira da u sobi u svakom trenutku bude avokada.

PODRŠKA KĆERKI

Pristup studiju u Luci Beograd i lokacijama snimanja imaju samo članovi ekipe filma s posebnim propusnicama. Pre nego što se čuje “snimaćemo”, na setu su samo oni filmski radnici čije je prisustvo neophodno. Ostali za to vreme mogu da predahnu i okrepe se uz tople napitke, sveže domaće i tropsko voće, pileće ražnjiće i prolećne rolnice koji su im svakodnevno na raspolaganju.

Seda brada, naočare i beretka: Prve fotografije Džonija Depa iz Beograda (foto)

 

 

U to smo se uverili tokom dva dana snimanja filma u centru Beograda, u blizini Crkve Svetog Marka, kada se Depu pridružio britanski glumac Bil Naj, koga pamtimo kao neodoljivo šarmantnu ostarelu muzičku svezdu Bilija Meka u komediji “U stvari ljubav”.

Ekipa je radila u prostorijama Privredne komore Srbije u Resavskoj ulici, oko koje su bili parkirani kamioni sa opremom, a prilaz zgradi bio je zabranjen.


Boravak Džonija Depa u Beogradu poklapa se sa održavanjem FEST-a, u čijem programu će biti prikazan film “Veran čovek” u kojem igra glumčeva kćerka Lili-Rouz. Ukoliko mu obaveze dozvole, Dep će gledati film, jer to do sada nije bio u prilici zbog priprema “Minamate”. Želja mu je i da se, dok je u Srbiji, vidi sa prijateljem, rediteljem Emirom Kusturicom, na čijem je Festivalu Kustendorf gostovao pre devet godina.

Maja Gašić

Autor