Bred, Viktorija, Rijana, Žizel... Kako izgledaju braća i sestre slavnih ličnosti (foto)

Autor: Maja Gašić

19.03.2019 15:54

Foto: Izvor:Gloria.rs/M.G., Foto:Guliver/ Getty images/ Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs/M.G., Foto:Guliver/ Getty images/ InstagramO životima poznatih ličnosti gotovo sve znamo, a šta je sa njihovom najbližom rodbinom? Saznajte koliko velike zvezde liče na svoju braću i sestre i čime se bave manje slavni članovi ovih porodica...

Iako je već dobro zagazio u šestu deceniju, Bred Pit važi za jednog od najprivlačnijih glumaca na svetu. Holivudska zvezda koja se nedavno razvela od Anđeline Džoli više puta je proglašavan najseksepilnijim muškarcem na svetu. A da li su i ostali članovi porodice Pit podjednako atraktivni?

Bredov mlađi brat Dag, biznismen, filantrop i ambasador dobre volje za Republiku Tanzaniju, živi povučeno sa suprugom i decom u Springfildu, vrlo liči na slavnog glumca, a neki su mišljenja da čak ima pravilnije crte lica od holivudske zvezde.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Music Go Round Boston MA (@musicgoroundboston) on Dec 5, 2017 at 5:54am PST

Malo ko zna da Viktorija Bekam ima sestru koja je podjednako dobro stilizovana kao slavna kreatorka. Zove se Luiz, ima četvoro dece, a da liči na poznatu sestru, jasno je kad se pogledaju Viktorijine fotke iz perioda pre plastičnih operacija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louise (@louisesadams) on Jun 10, 2018 at 3:17pm PDT

Liv i Mija Tajler su sestre po ocu, a izražene crte lica frontmena "Aerosmita" Stivena Tajlera svakako se primećuju na obe dame.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♥️MIA TYLER♥️ (@miatyler) on Feb 13, 2015 at 12:17pm PST

R'n'b diva Rijana ima mnogobrojnu porodicu; dva brata - Rorija i Rajada Fentija; dve polusestre - Kendi i Samantu, kao i polubrata sa očeve strane - Džejmija. Rajad ima 22 godine i prilično podseća na slavnu sestru.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rajad Fenty (@rjfenty96) on Oct 2, 2016 at 7:42am PDT

Žizel Bundšen važi za jednu od najlepših žena na svetu, a kako izgleda ženski deo njene porodice? Manekenka ima pet sestara - bliznakinju Patrisiju, kao i Rakel, Gracijelu, Gabrijelu i Rafaelu, a može se reći da im je lepota zaista zapisana u genima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele (@bumbundchen) on Mar 8, 2015 at 7:49am PDT

Oksarovka Dženifer Lorens često ističe da je "muškarača" zahvaljujući odrastanju uz braću Blejna i Bena. Iako možda dele sličan karakter, fizička sličnost među njima nije uočljiva.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phoebe. (@katris_potter) on Jan 15, 2014 at 1:32pm PST

Poznate španske glumice i sestre - Penelope i Monika Kruz imaju i mađeg brata Eduarda koji se bavi muzikom. Osim što je pisao muziku za film "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", Eduardo je neko vreme bio u žiži javnosti i zbog veze sa glumicom Evom Longorijom.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penélope Cruz Facts ?? (@penelopefactstr) on Feb 27, 2019 at 8:03am PST


Iako je i sam glumac i sa sestrom Džesikom je igrao u seriji "Tamni Anđeo", Džošua Alba nije poznat većem delu javnosti. Iako nema njenu popularnost, svakako poseduje glumičin dobar uzgled.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba_queen) on Jun 5, 2018 at 2:43pm PDT

Rajan Gosling se često na gala događajima pojavljuje u društvu sestre Mendi, koja je producentkinja i živi u njihovoj rodnoj Kanadi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✋ Райан Гослинг | Ryan Gosling (@rygoslingfromeveryside) on Jul 8, 2018 at 2:51pm PDT

Skarlet Johanson ima tri minuta mlađeg brata blizanca Hantera koji joj je često pratnja na crvenom tepihu. Mada se ne bi reklo da su blizanci, sličnost među njema je očita.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡Scarlett Perú ??/ Evanogers (@honey_scarlett22) on Dec 15, 2018 at 10:57am PST

 

Maja Gašić

Autor