Bojana Barović, ponosna mama: Prvi poklon dvogodišnjoj Leoni od tek rođenog brata

Autor: Svetlana Stojaković

21.03.2019 19:49

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Jelena Milinčić, Foto:Miša Obradović/ Privatni album

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Jelena Milinčić, Foto:Miša Obradović/ Privatni albumKad je napustila porodilište s tek rođenim sinom Simeonom, manekenka Bojana Barović je uz pomoć supruga Nikole Rokvića ispunila obećanje kćerki Leoni da će joj bata pokloniti bicikl

Prva fotografija Bojane Barović iz porodilišta: Nežni dodir malenog Simeona (foto)

Jedna od prvih fotografija sa Simeonom

Kad smo početkom godine radili intervju s bračnim parom Nikolom Rokvićem (33) i Bojanom Barović (35), manekenka, tada u sedmom mesecu trudnoće, otkrila nam je da još nisu izabrali ime za dečaka i da je to glavna tema u njihovoj kući. Oboje su želeli neko lepo, starinsko ime, a kako je sin došao na svet 26. februara, mogli su da okončaju potragu jer je beba, rođena malo pre termina, odabrala sama kako će se zvati. Kako je dečak rođen na dan Svetog Simeona Mirotočivog, nosiće ime Simeon.

Porodična idila Bojane Barović i Nikole Rokvića: Kad Leona izvede brata u prvu šetnju (foto)

- Presrećni smo što smo dobili novog člana porodice, i to baš dečaka. Sad je naša porodica upotpunjena - otkrila nam je Bojana, koja je nedavno napustila porodilište.

Simeonov krevetac

Pošto je porođaj protekao brzo i bez ikakvih komplikacija, manekenka je otišla kući sa sinom, ali i sa poklonom za dvogodišnju kćerku Leonu. Kako devojčica već dugo želi bicikl, roditelji su joj rekli da će joj ga doneti brat.

- Čuli smo da je to dobar trik za starije dete, da ne bi osećalo ljubomoru prema mlađem, samo mu kažete da dolazi beba i da donosi veliki poklon, a ono je onda automatski zavoli - ispričala nam je Bojana, koja smatra da sa decom treba sve “na foru”.

NEŽNOST I OPREZ

Otac ni za šta na svetu nije hteo da propusti momenat rođenja deteta, pa je sa suprugom bio u sali za porađanje.

Bojana sa Leonom

- Prisustvovao sam i prvom porođaju. Divan je osećaj videti dete u trenutku kad dolazi u naš svet. Mnogo je bitna podrška koju u tom trenutku muškarac može da pruži ženi, naravno, ako ona ima potrebu za tim i želi da on tada bude s njom - kaže Nikola.

“Cepanje tate” i sve po običajima: Nikola Rokvić slavio rođenje sina (foto)

Bojana već tri nedelje uživa kod kuće sa Simeonom i Leonom, koja je prema bratu veoma nežna. Vlasnica kozmetičke linije za bebe i mame Free Baby svakodnevno na profilima društvenih mreža obaveštava fanove šta se sve zbiva u njihovoj kući.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Mar 17, 2019 at 9:01am PDT

Nikola Rokvić: Bojana je divna majka i žena, pravi zaštitnik kuće i porodice

- Moramo da se pohvalimo da je Simeon prihvaćen odlično. Leona povremeno traži od mene da je uzmem, da ostavim batu i slično, što ja u tim momentima zaista i uradim. Stavim ga pored nas i ne obraćam pažnju na njega, što nju odmah zbuni i čim beba zaplače, ona kaže “mama, daj siki”. Inače je veoma nežna prema njemu i kada ga dodirne, to je sa velikim oprezom. Iako ume da bude vrlo haotično, zasad smo super - napisala je manekenka na instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Barovic (@bojanabarovic) on Dec 23, 2018 at 9:27am PST

Premda mu veoma prija činjenica da je dobio sina, Nikola ističe kako su devojčice pravo blago i da priželjkuje još kćerki.

Nikola Rokvić i Bojana Barović: Sinu ćemo dati staro srpsko ime

- Mislim da je najlepše imati dečaka i devojčicu. Nisam od onih koji bi hteli samo sinove. Želeo bih da nam sledeće troje dece budu devojčice.